Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Blog

Nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk Nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk
Egyesületünk kiskereskedelmi és nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatást is biztosít a tagjai számára. Bejegyzésünkben a nagykereskedelmi szolgáltatásunkat szeretnénk néhány mondatban bemutatni. Beszerzésünkön keresztül Ön egy egyszerű és kényelmes szolgáltatást használhat. Olyan lehetőséget tudunk a tagjainknak mutatni, ami a piaci árakhoz képest számottevő árkedvezményt jelent és éves szinten komoly megtakarítást tud produkálni.
Kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk Kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk
Egyesületünk kiskereskedelmi és nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatást is biztosít a tagjai számára. Bejegyzésünkben a kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunkat szeretnénk néhány mondatban bemutatni. Az üzemanyag költség és az ehhez kapcsolódó adminisztráció megdrágítja és megnehezíti a vállalkozások életét. Beszerzésünkön keresztül, Ön egy egyszerű és kényelmes szolgáltatást használhat, mellyel nem kell többé a számlák begyűjtésével vagy a kutak eltérő áraival foglalkoznia. A kényelmen túl ez a szolgáltatásunk a piaci árakhoz képest jelentős megtakarításokat is jelent partnereinknek.
GPS szolgáltatásunk GPS szolgáltatásunk
GPS szolgáltatásunk célja, hogy a járműparkkal rendelkező cégek olyan logisztikai információkhoz jussanak, amelyek segítségével hatékonyabban tudják üzemeltetni és felügyelni flottájukat, pontos információt kaphatnak a járművek mozgásáról, térképi alapokon a bejárt útvonalról. Fuvarozó partnereink rendszerünk segítségével az e-útdíj fizetést is intézhetik.