Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

GPS szolgáltatásunk

GPS szolgáltatásunk
GPS szolgáltatásunk célja, hogy a járműparkkal rendelkező cégek olyan logisztikai információkhoz jussanak, amelyek segítségével hatékonyabban tudják üzemeltetni és felügyelni flottájukat, pontos információt kaphatnak a járművek mozgásáról, térképi alapokon a bejárt útvonalról. Fuvarozó partnereink rendszerünk segítségével az e-útdíj fizetést is intézhetik.

Ügyfeleink akik igénybe veszik GPS szolgáltatásunkat, igényeiknek megfelelő számú hozzáférést kapnak rendszerünkhöz, melyen keresztül nyomon követhetik gépjárműveiket.
Természetesen a nyomkövetéshez a GPS eszközök beszerelésére is szükség van, ami járművenként, igénytől függően maximum néhány órát vesz igénybe.

Az internetes felületen keresztül online figyelheti gépjárműveit, látja azok aktuális sebességét, helyzetét. A szoftver lehetőséget biztosít az elmúlt egy évben, bármilyen periódus nyomvonalainak megtekintésére. Lehetőség van diagramon vizsgálni az adott intervallum fogyasztását, sebességváltozását, vagy opcionálisan a rakomány hőmérsékletét.

GPS eszközeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy az eszközt távolról vezéreljük. Egészen pontosan, a gépjárműben bizonyos funkciókat ki, vagy be lehet kapcsolni távolról, ezt ügyfeleink azokban az esetekben használják, ha fent áll a veszélye a gépjármű eltulajdonításának. Ekkor lehetőség van azt távolról leállítani.

Az adminisztratív tevékenységeinek megkönnyítésére a felületen lehetséges menetlevél készítése is. További előnye rendszerünknek, hogy a fuvarozással foglalkozó ügyfeleink részére az E-útdíjas elszámolást díjmentesen biztosítjuk szolgáltatásunk mellé.

Szerződéseinket minden esetben egyedileg alakítjuk ki partnereink igényeihez. Ennek menete, hogy kollegáinkkal egyeztetik a pontos igényeiket, melyre rövid határidővel árajánlatot készítünk. Amennyiben ajánlatunk megfelelő, a GPS eszközök beszerelésére kerül sor. Beszerelő partnereink megtalálhatók Budapesten, Kecskeméten és Szegeden. Az előre egyeztetett időpontban megtörténik az eszközök beszerelése, és a hozzáférések aktiválása. Nagyszámú megrendelés esetén, vagy ha a megrendelő vállalkozás igényei azt kívánják, akkor lehetőség van helyszíni beszerelésre is. Minden esetben arra törekszünk, hogy a folyamat a lehető legkevesebb fennakadást jelentse partnerünk életében.