Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk

Nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk
Egyesületünk kiskereskedelmi és nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatást is biztosít a tagjai számára. Bejegyzésünkben a nagykereskedelmi szolgáltatásunkat szeretnénk néhány mondatban bemutatni. Beszerzésünkön keresztül Ön egy egyszerű és kényelmes szolgáltatást használhat. Olyan lehetőséget tudunk a tagjainknak mutatni, ami a piaci árakhoz képest számottevő árkedvezményt jelent és éves szinten komoly megtakarítást tud produkálni.

Nagykereskedelmi üzemanyag beszerzésünk azon partnereinknek nyújt egyedi lehetőségeket, akik saját tartállyal rendelkeznek, és alkalmanként 6000 - 30 000 liter üzemanyagot szállíttatnak ki saját telephelyükre. Az üzemanyag beszerzésünk kiterjed a benzin, a normál diesel, és az extra adalékolt diesel plus üzemanyagokra egyaránt.

Az összes fuvarozással, szállítmányozással és mezőgazdasággal foglalkozó cégnek fontos, hogy a járművei megbízhatóan és gazdaságosan működjenek. Az OMV az alap igényeket szem előtt tartva fejlesztette ki az OMV Diesel Plus-t, ami egy olyan korszerű üzemanyag, amelyben a felületaktív anyagok tisztító hatása miatt tisztább és hatékonyabb a motorégés, így kevesebb az üzemanyag-fogyasztás a normál gázolajhoz képest, emiatt a nagyméretű dízelmotorokhoz a legjobb választás.

Az OMV Diesel Plus-t nagykereskedelmi tartályos kihelyezésben tudjuk biztosítani. Az üzemanyag előnyeinek alapja a magas minőségű üzemanyag-keverék, amelyhez hozzájárul az OMV innovatív és speciálisan kifejlesztett teljesítménynövelő adalékcsomagja.

Hosszú távon mindig megtérül a kiváló üzemanyag minőség.

Tisztító hatás: A felületaktív anyagok megelőzik az új lerakódások képződését az üzemanyag-befecskendező rendszerben. Előnyök: Kevesebb károsanyag-kibocsátás, kevesebb üzemanyag-fogyasztás.

Korrózióvédő hatás: A fémfelületen képződő védőréteg segít megelőzni a korrózió kialakulását a motor üzemanyagrendszerében. Előnyök: Kevesebb karbantartás, megnövelt motor élettartam.

Habzásgátló hatás: A speciális habzásgátló adaléknak köszönhetően tankolás közben a hab gyorsabban eloszlik. Előnyök: Kevesebb hab képződik, kevesebb idő szükséges a tankoláshoz.

OMV dízel üzemanyagok összehasonlítása

 

     OMV Diesel EN 590  OMV Diesel Plus  OMV Diesel CleanTech
 nyári téli 
Teljes mértékben megfelel mind az EN 590 szabványnak, mind pedig az országos Euro 5 és Euro 6 követelményeknek.   + + + +
OMV minőségi szabványok szerinti gyártás és tesztelés + + + +
Tisztántartó hatás: Megelőzi a lerakódásokat a befecskendező rendszerben    + + +
Korrózióvédő hatás: Megnöveli az üzemanyagrendszer élettartamát   + + +
Habzásgátló hatás: Csökkenti a tankolás idejét   + + +
Kevesebb üzemanyag fogyasztás maximális motorteljesítmény mellett   + + +
Special Diesel: továbbfejlesztett Basic Diesel     + +
Technológiailag továbbfejlesztett biológiai összetevőt (HVO) tartalmaz     + +
Tisztító hatás: Eltávolítja a kialakult lerakódásokat a befecskendező rendszerből     + +
Akár -30 °C fokig szűrhető (hidegszűrhetőségi határhőmérséklet/CFPP)       +

 

A normál diesel és diesel plus mellett ESZ 95-ös olmozatlan biobenzint kínálunk még a tagjaink számára.

Szolgáltatásunk további előnyei:

  • Egyedi kedvezmények!
  • Rendeléstől számított 24 órán belül (munkanapokon) az üzemanyagot kiszállíttatjuk az ügyfeleinkhez!
  • Halasztott, akár 30 napos fizetési határidő!