Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Üzemanyagkártyával spórolhat a benzinen!

Üzemanyagkártyával spórolhat a benzinen!
Egy vállalkozás számára, legyen az kicsi, közepes vagy nagy, mindenképpen sarkalatos pont a spórolás, még akkor is, ha jól menő cégről van szó. Hiszen egyáltalán nem mindegy, mennyi a kiadás a bevételekhez képest, és apróságoknak tűnő dolgok is sokat számíthatnak, főleg akkor, ha több ilyen is van. Egy ilyen apróságnak látszik az üzemanyagon való spórolás is, de sokat jelent, főleg akkor, ha céges autókat tartunk fenn, ugyanis egy nagyobb flottánál már igen látványos az így megtakarított összeg.

A tankolás pedig pont az a terület, amelynél nem is olyan nehéz lefaragni a költségekből, legalábbis akkor, ha a cégnek van üzemanyagkártyája. Ezt megkaphatja a cég minden dolgozója, aki flottás autóval közlekedik, és minden egyes alkalommal használhatja. Ezáltal kedvezményhez jutnak a tankolás során, ami egyértelmű megtakarítás a vállalkozásnak – több autónál pedig egyre komolyabb összegről beszélünk.

Hogyan is működik ez?

Az OMV tankolókártyával pontosan ezt az előnyt szerezheti meg minden vállalkozó. Jó hír: a kártya igénylése teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, tehát nincs semmiféle beugró összeg, nem kell előre keretet biztosítani semmire, így az előnyöket úgy lehet élvezni, hogy nem kell előtte beruházással számolni.

Egyetlen kikötés van: havi szinten minimum 500 liter üzemanyagot kell felhasználni, tehát azért érdemes átgondolni, hány autó is tartozik a flottához, és ezek mennyit mennek, mennyi üzemanyagot használnak fel. 1-2 személyes vállalkozás számára tehát nem elérhető a lehetőség (egyébként nem is éri meg), de nagyobb autóparkot üzemeltető cégek számára egyértelmű, hogy komoly spórolást jelent.

A tankolás hitelkeretben történik, vagyis az OMV gyakorlatilag megelőlegezi a tankolásra fordított összeget a cég számára, amit utólag kell rendezni. Ez teszi lehetővé, hogy előzetesen nem kell fizetni semmiért, és ingyenesen igénylehető a kártya – ha pedig végül a cég nem használja, akkor sem történik semmi.

És mi a helyzet a kedvezménnyel?

Minden kártyahasználatnál érvényesíthető a kedvezmény tankolásra, valamint gépi autómosásra is. Tankolás esetén 5-8 forinttal lehet számolni literenként, a gépi mosás pedig alkalmanként fix 10 százalékos kedvezménnyel valósítható meg. Az engedmény kérhető kútárból és listaárból egyaránt. A Supershop akció is fokozható: 1 liter üzemanyag egy pontot jelent, ami még egy forint további engedmény.

Az árengedmény és a hitelkeret változó mértékű lehet, ami függ az adott körülményektől, a cégnél fennálló feltételektől. Éppen ezért minden vállalkozás egyedi ajánlatot kap, amihez ki kell tölteni az OMV auditáló adatlapot, így a rendszer automatikusan elküldi az ajánlatokat a megadott e-mail címre. 

A kártya apróságnak tűnik, de komoly összegek megspórolását jelent havonta a cég számára! Ingyenes, kockázatmentes lehetőség – miért is ne tenne vele egy próbát? Ingyenes ajánlatunkat megkaphatja az említett adatlapon keresztül, de ha nem szívesen adja meg adatait, telefonon is segítünk: +36709312995.

Spóroljon a tankoláson minden hónapban, kérjen ajánlatot itt!