Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Újabb érv a tankolókártya mellett!

Újabb érv a tankolókártya mellett!
Az OMV különböző autóipari termékeket és szolgáltatásokat is kínál, hogy Ön a lehető legmegfelelőbben gondoskodhasson autójáról.

Örömmel tájékoztatjuk a tankolókat, hogy a porszívóval felszerelt töltőállomásokon már OMV üzemanyagkártyával is igénybe vehető a szolgáltatás! Ezen felül ne feledkezzünk meg a 10 % kedvezményről sem, melyet a gépimosás árából biztosít a kártya!

A fizetés teljesen biztonságos, kizárólag PIN-kód megadásával lehetséges, és a fizetőterminálon ebben az esetben is meg kell adni a km-óraállást is. Az igénybevett szolgáltatás díja a következő esedékes üzemanyagszámlán kerül feltüntetésre, mivel a berendezések nem rendelkeznek beépített nyomtatóval.

Tudta, hogy a megfelelő guminyomás beállításával biztonságosabbá és gazdaságosabbá is tehető a vezetés? A költséghatékonyság mellett további előnyökkel is jár az optimális nyomás:

  • akár 800 km-re elegendő üzemanyag megtakarítás
  • CO2 kibocsátás csökkentése
  • közlekedés biztonságának növelése
  • gumiabroncsok kopásának csökkentése

Jöjjön el OMV töltőállomásainkra, ahol ellenőrizheti és beállíthatja az optimális guminyomást!

További költségoptimalizáló megoldás a tankolókártya, mellyel jelentős kedvezményeket érhet el vállalkozása a piaci árból!

Az üzemanyagkártyák további lehetőségei között említhetjük a jelentős kedvezményt literenként, a halasztott, készpénzmentes fizetést, valamint a nyomon követhető és ellenőrizhető tranzakciókat. Az OMV több mint 200 kútból álló országos hálózatot üzemeltet. A távolsági közlekedők a kompdíjat, útdíjat is fizethetik a kártyával.

forrás: OMV