Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Új tankolási szabályok léptek életbe

Új tankolási szabályok léptek életbe
Szigorúbban ellenőrzik a benzinkutasok a forgalmi engedélyeket, aki pedig számlát kér, annak automatikusan piaci árat számolnak.

Szombattól új tankolási szabályok léptek életbe!

A százhalombattai olajfinomító karbantartása és a bizonytalan európai kőolajbeszerzések miatt felszabadítják a stratégiai olajtartalék egynegyedét, viszont tovább szűkült a hatósági áron tankolók listája. A magántulajdonú gépjárművekre, a taxikra és a mezőgazdasági gépekre marad érvényben a 480 Ft-os üzemanyagár. A változás értelmében újabb üzembentartói körök kerültek ki a hatósági áron tankolók halmazából, például a kispisztolyon tankoló céges autók.

Milyen megoldások közül választhatunk?

Most jelentős kedvezményeket kaphatnak a piaci áras tankolás során azok, akik a tankolókártyát választják. Tudjuk, hogy a nagyvárosokban és az autópályák mellett tankolni mindig drágább, de a kártya által nem kell a kutak eltérő áraival foglalkoznunk, ugyanis a listaáras kedvezmény alapján tankolhatunk. Mint megtudtuk, mostmár szigorúbban ellenőrzik a benzinkutasok a forgalmi engedélyeket, aki pedig számlát kér, annak automatikusan piaci árat számolnak. Viszont itt is lesznek még eltérő esetek... Amennyiben további változás lesz, azonnal frissítjük cikkünket. 

Milyen előnyei vannak az üzemanyagkártyának?

Útdíjfizetési lehetőségek és kontrollálható kárytamenedzsment. Több mint 200 kútból álló oszágos hálózat, plusz Európa 35 országában is elfogadják. Az OMV csúcsminőségű üzemanyagainak rendszeres használata a szervízköltségek csökkenése mellett partnereink beszámolói alapján átlagosan 4 %-kal csökkentették járműveik fogyasztását. 

Szeretne biztosra menni? Folyton járja az országot és bárhol szüksége lehet utánpótlásra?
Van megoldás! Az üzemanyagkártya belföldön és külföldön is bátran használható telephelyétől függetlenül. Átlátható és egyszerű adminisztrációval, lekövethető üzemanyagbeszerzést biztosítunk. Nincs több készpénzmozgás, vagy elveszett számla.

Legyen a Partnerünk!