Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Új köntösbe öltözve jelent meg a Samsung eszköze

Új köntösbe öltözve jelent meg a Samsung eszköze
A Galaxy Note nem érhette meg tízéves születésnapját, azonban a Samsung nem hagyja, hogy elfeledkezzünk róla.

A SlashGear szerint a Note olyan volt, mint a Samsung lázadó válasza az iPhone-ra. A modell különlegessége anagy képernyő és ami még fontosabb, olyan ceruzával volt ellátva, amitől más okostelefonok próbáltak megszabadulni.

Kisebb fennakadást jelentett a Samsung történetében a tűzveszélyes és robbanós Galaxy Note 7, amelyről azután gyártási problémák is kiderültek. Azonban a Samsung lerázta magáról az esetet és gyorsan továbblépett a Galaxy Note 8-ra, melyből több mint 10 millió darab talált gazdára.

Viszont a következő Note-ok- például a Note 20 sorozat - már nem váltotta be a reményeket, és a Samsung időben rájött, hogy felesleges a szériát fenntartania az amúgy igen népszerű S Pen miatt. Ekkor már egyre többet lehetett hallani a Galaxy S és a Galaxy Note egyesüléséről (időnként ennek cáfolatáról), idén pedig végleges döntés született az üggyel kapcsolatban. Az év elején megjelent a Galaxy S 22 sorozat kiemelkedő készüléke, az S 22 Ultra, amely magával hozta a kedvelt S Pent. A készüléket vállalati csomagunkban kedvezményesen is megvásárolhatták elővételben Partnereink. Összességében csupán a Note név veszett oda, minden más megmaradt a régiben.

Ez a húzás végül annyira sikeresnek bizonyult, hogy a Galaxy S22 Ultrából közel 11 millió darabot adtak el eddig. Ez több mint amit bármelyik Note telefon esetében elkönyveltek. Ráadásul a Galaxy S22 Ultra az egyik legdrágább csúcskategóriás készülékek egyike. Ami pedig a jövőt illeti: többet már tényleg nem lesz Note telefon, de a jelképe (érintőtoll) velünk marad hosszútávon is. Ezt pedig a Samsung mobilrészlegének első embere, TM Roh erősítette meg, mondván: ettől az évtől kezdődően a Galaxy Note a Galaxy S Ultra formájában fog megjelenni minden évben.

forrás: hvg.hu