Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Saját tartály a telephelyen? Bemutatkozik nagykereskedelmi üzemanyag beszerzésünk

Saját tartály a telephelyen? Bemutatkozik nagykereskedelmi üzemanyag beszerzésünk
Szállítmányozással, fuvarozással, esetleg mezőgazdasággal foglalkozik a cége? Akkor bizonyára nagy mennyiségű üzemanyagot használnak fel, aminek a beszerzése nem mindig egyszerű, és főleg nem gyors. Márpedig egy vállalkozás esetében az idő pénz, nem szabad vesztegetni. Meg kell találni azokat a lehetőségeket, amelyek segítenek időt spórolni, ezáltal hatékonyabban végezni a mindennapos tevékenységeket.

Pontosan ilyen lehetőség lehet az is, ha az üzemanyagot a telephelyre vitetjük, hogy ott tankolhassuk a járműveket, ne kelljen emiatt fölösleges köröket futni. Bizony, ez lehetséges, sőt, adott esetben még anyagilag is jobban jár vele a cég, mintha hagyományos úton tankolna.

Hogyan lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást?

Ahhoz, hogy a telephelyen tudjunk üzemanyagot tárolni, 6000-30 000 literes tartályra van szükség. Ebben a mennyiségben már szóba jöhet a nagykereskedelmi beszerzés, ami egyértelmű pénzspórolás a cégnek – érdemes tehát élni vele.

A rendelés során teljes mértékben igazodunk a cége egyéni igényeihez abban a tekintetben, hogy mekkora mennyiségű üzemanyagra van szüksége, hogyan szeretne fizetni, hogyan történjen a szállítás, illetve egyéb kéréseket is egyeztetünk. Ezt követően rendelését akár azonnal leadhatja telefonon.

Milyen üzemanyagról van szó?

Az üzemanyag nagykereskedelem szolgáltatásunkon belül MOL XXL Diesel üzemanyagot tudunk biztosítani. Ez egy rendkívül korszerű üzemanyag, amelyben a felületaktív anyagok is vannak, amik tisztító hatással rendelkeznek. Ezáltal tisztább és hatékonyabb a motorégés. Ennek köszönhetően a normál gázolajhoz képest kevesebb üzemanyagot fogyaszt a jármű, így tökéletes választást jelent nagyobb méretű motorok esetében.

A MOL XXL Dieselt nagykereskedelmi tartályos kihelyezésben tudjuk rendelkezésre bocsátani, így pedig természetesen kedvező áron juthatnak hozzá az MKKVE-tagok. Beszerzési megállapodásunk alapján lehetőségük van ezen kívül normál EN 590 Diesel, valamint ESZ 95 Benzin üzemanyag beszerzésére is.

Egyszerre nagy kiadás, de hosszútávon spórolás

Egy üzletembernek nyilvánvalóan nem kell elmagyarázni, hogy hiába nagy kiadás egyszerre egy ekkora kiszerelésű üzemanyagkészlet, hosszabb távon így jobban jár, mintha apránként tankolna máshol, hiszen nagykereskedelmi áron, olcsóbban juthat az üzemanyaghoz. Egy vállalkozásnál minden fillér megtakarítása fontos, hiszen a sok aprónak tűnő kiadás összegyűlik, és végül egészen komoly összeget tehetnek ki.

Az üzemanyag éppen egy lehet a számtalan járulékos költség közül, ami nagyon sokat el tud vinni, tekintve, hogy ez pont nem egy alacsony árú tétel. Ha a vállalkozása működése szempontjából pedig kiemelt fontosságú a járművek üzemeltetése, értelemszerűen nem mindegy, hogy mennyiért szerzi be az üzemanyagot – és az sem, hogy milyet!

Nem titok, hogy üzemanyag és üzemanyag közt elég nagy különbségek lehetnek a minőség tekintetében. A megbízhatóság alapvető szempont egy cégnél, ahol a szállítás, fuvarozás, illetve járművek működtetése mindennapos feladat. Ugyanez igaz a gazdaságosságra is: a nagykereskedelmi kiszerelés mellett az is fontos, hogy a járművek gazdaságosan tudjanak működni, ami szintén függ attól, hogy milyen is az adott üzemanyag.

Éppen ezért tartjuk fontosnak kiemelni, hogy a nálunk elérhető üzemanyagok megfelelnek a gazdaságossági és megbízhatósági szempontoknak egyaránt, csúcsminőséget képviselnek.

Ha Ön is úgy érzi, szívesen tartaná az üzemanyagot a telephelyén, forduljon hozzánk bizalommal!