Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Öt ötlet a gazdasági növekedéshez: Az MKKVE okos gazdálkodási tippjei

Öt ötlet a gazdasági növekedéshez: Az MKKVE okos gazdálkodási tippjei
A jelenlegi gazdasági helyzet mellett a magyar cégek százai szembesülnek új kiadásokkal, drágulásokkal. Most mindennél fontosabb a költségek csökkentése, optimalizálása. Elérkezett az összefogás ideje, mert együtt könnyebb! Az MKKVE ezúttal is segítő kezet nyújt a magyar kkv-knak.
 

A Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete egyedi ajánlatainak köszönhetően akár az üzemanyagköltségek, akár a kommunikációs költségek jelentősen lefaraghatók.

Kedvezményes lehetőségeink, testre szabott ajánlataink már akár 1-2 céges autó esetén is elérhetők, speciális mobilhívás és -internet díjcsomagjaink a sokat telefonáló vállalkozások számára jelentenek érezhető megtakarítást.

Mindig ott tankolják a céges autót, ahol éppen eszükbe jut vagy muszáj? Belefulladnak a tankolási bizonylatokba? Sokallja vállalkozása készpénzforgalmát? Magasnak tartja egyes benzinkutak árait, de nem mindig tud a kedvezőbb árú kutaknál tankolni? Ha csak egy kérdésre is igennel válaszolt, akkor most érdemes vállalkozásuknak tankolókártyára váltania.

 

  • Az üzemanyagkártya biztonságos, mert nincs készpénzmozgás.
  • Az üzemanyagkártya vállalkozásbarát, mert utólag, akár 21 napos határidővel is fizethet.
  • Az üzemanyagkártya takarékos, mert segítségével garantáltan kedvezményes áron tankolhat.

Ha még nincs tankolókártyája, most érdemes igényelnie. Ha már van tankolókártyája, itt az ideje felülvizsgálni meglévő konstrukcióját. Esetleg olyan sokat tankol teherautóiba, kamionjaiba vagy mezőgazdasági gépeibe, hogy saját tartálya is van telephelyén, vagy már gondolkodott egy tartály beszerzésén? Az MKKVE-nél erre is van megoldás.

Nagykereskedelmi üzemanyag beszerzésünk mellett Partnereink már AdBlue®-t is rendelhetnek telephelyre történő kiszállítással. A gyorsaság és rugalmasság mellett a vállalkozásoknak fontos ügyelnie az üzemanyag minőségére is. A jobb minőség alacsonyabb fogyasztást, alacsonyabb károsanyag-kibocsátást, kevesebb kormolást, így hosszabb élettartamú motorokat és kisebb összegű szervízszámlákat jelent.

Minden vállalkozás életének elengedhetetlen része a kommunikáció: mindenki telefonál, mindenki használja az internetet. Az MKKVE vállalati mobilflottájában kedvezményes, a nagyvállalatokéval összevethetően alacsony és pontosan tervezhető percdíjakat vagy korlátlan csomagokat kínálunk a kkv-k számára. Ahogy a mottónk is mondja: nagyvállalati megoldások kis- és közepes vállalkozások számára. De az MKKVE nemcsak a költségek optimalizálásban segít. Ügyfélszolgálatunk megbízható szakmai tanácsai mindig elérhetőek, legyen Önnek bármilyen, a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdése vagy igénye.

Az egyesület elnöke, Nyerges Gábor elmondta, olyan vállalati biztosítás csomagokat ajánlanak, amelyeket kimondottan a kis- és középvállalkozások számára hoztak létre. Idő, energia és persze pénz takarítható meg az optimalizált biztosítási költségekkel. Az MKKVE a biztosítóval való kapcsolattartásban, kárügyintézésben, dokumentumok beszerzésében is segít.

Az MKKVE tagjaként az Ön vállalkozása nincs egyedül. Egy olyan közösség, egy olyan egyesület tagjává válik, amelynek kollégái egyben az Ön kollégái is. Leveszik Önről a szolgáltatókkal történő egyeztetés feladatát, képviselik az Ön cégének érdekeit és költséghatékonyabbá teszik vállalkozása működését, segítik növekedését. Nem véletlen, hogy az MKKVE-nek már több mint ezer tagja van. Legyen Ön a következő!