Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Olcsón megvásárolható új iPhone mobiltelefon a láthatáron

Olcsón megvásárolható új iPhone mobiltelefon a láthatáron
Mikor várható a valaha volt legolcsóbb iPhone megjelenése? Mire számítsunk a készüléktől, és hogyan illeszkedhet a céges mobilflottánkba?

Egybehangzó iparági hírek engednek arra következtetni, hogy a valaha volt legolcsóbb iPhone készülék megvásárlására nyílhat lehetőség idén tavasszal. Ennek kapcsán igyekszünk megvilágítani, hogy vállalkozóként vagy cégvezetőként miként profitálhatunk az új telefon beszerzéséből.

Szeretnénk leszögezni, hogy a cikk publikálásával nem áll szándékunkban reklámot csinálni az Apple telefonoknak. Továbbra is az aktualitások megosztása marad a célunk, hogy ezzel is támogassuk a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését.

Apple márkajelzéssel ellátott okostelefonok a céges flottában

Lehet őket kritizálni a technikai paraméterek, az esetleges működést érintő zavarok, vagy a folyton megjelenő újabb szériák miatt. Az Apple okostelefonokra jellemző esztétikus design megoldásokkal és az aprólékos kidolgozottsággal azonban nehéz volna vitatkozni.

Egy iPhone-t látva hajlamosak vagyunk ismeretlenül is képzettársításokat rendelni a tulajdonosához. Vállalati környezetben, konferencián vagy tárgyaláson presztízs értékkel ér fel az almás logóval ellátott telefon birtoklása, már-már egyfajta státusz szimbólumként is tekinthetnénk rá.

A baj csak az, hogy ha Apple okostelefonokkal szeretnénk feltölteni a céges mobilflottánkat, az komoly anyagi ráfordítást igényel. Könnyen lehet ugyanakkor, hogy mindez márciustól megváltozik.

2020 több ajándékot is tartogathat az iPhone rajongók számára

Némileg szokatlan lépésnek számít a cupertinoi székhelyű, globális szintű vállalat részéről több telefon bejelentése különböző időpontokban, méghozzá egyazon naptári évben. A jelek viszont egyértelműen arra utalnak, hogy 2020-ban ennek lehetünk szemtanúi.

Hasonló eset még 2016-os esztendőben történt, akkor speciel az Apple iPhone SE bejelentésének szentelt különálló alkalmat a gyártó. Az iPhone SE2 forgalomba hozatalára gyakorlatilag azóta várakoztak a rajongók, mostanáig mindhiába.

Az első negyedév végén azonban megérkezhet végre a várva várt „olcsó Apple telefon”.

Egymástól független források szerint március végére várható hivatalos bejelentés

Az Apple részéről még nem történt hivatalos kommunikáció az iPhone SE2 megjelenéséről, ettől függetlenül a telefon létezését és érkezését több forrás is hírként közölte. Többek között a Bloomberg is, méghozzá belsős körökből szerezve az információt.

Ezek alapján Hon Hai Precision Industry, a Pegatron Corp. és a Wistron Corp már a gyártósorok, valamint a tömegtermelés előkészítésén dolgoznak. Merthogy a márciusra várható bejelentést követően egyértelműen az új okostelefon piacra dobása a cél.

A pletykák már egyenesen a hivatalos bemutatás időpontjáról is szólnak. Mivel az Apple rendszerint március utolsó hetén tart rendezvényt, ezért jó esély mutatkozik a március 24-ei dátumra.

A valaha volt legolcsóbb Apple telefonokat vásárolhatjuk meg

Egybehangzó híresztelések szerint a gyártó valaha kiadott legolcsóbb és ennek köszönhetően minden bizonnyal legnagyobb példányszámban eladott mobilját várja fokozott érdeklődéssel a piac. A 399 dollárosra becsült eladási ár miatt valószínűleg sokan választják majd az iPhone SE2-t hazánkban is.

Hogy mi várható a készüléktől? Leginkább az iPhone 8-ra hasonlító kinézet, 4.7 colos IPS LCD kijelző, továbbá Touch ID-t rejtő home gomb az előlapon. Továbbá jóval frissebb burkolatra, illetve a legújabb, Apple A13 rendszer chipre lehet számítani az iPhone SE2 kapcsán. A hátlapon, valamint az előlapon is dolgozni fog egy-egy kamera, előbbi az iPhone 11 szériából kapja majd a lencséjét.

Ár/érték arányban tehát ígéretes konstrukció várható. Már csak az a kérdés, hogy a céges mobilflottánkba miként illeszkedhet az újonnan érkező okostelefon.

Az új iPhone készülék használatában rejlő lehetőség

Apple telefon vásárlásával nemcsak egy szimpla készüléket veszünk meg. Amennyiben az üzletkötőink, vezető beosztásban dolgozó munkatársaink és a PR csapatunk kezében iPhone-t látnak a meglévő és potenciális ügyfelek, annak ki nem mondott üzenete lehet és erősítheti a márkánkat.

Hogyha az általunk megvalósítani kívánt arculathoz megfelelően passzol az Apple stílusa, akkor érdemes figyelemmel követnünk a megjelenéssel kapcsolatos híreket. Most ugyanis alacsonyabb befektetéssel újíthatjuk fel a céges mobilflottát.