Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Ne legyen őskori a céges telefon!

Ne legyen őskori a céges telefon!
Minden vállalkozásban szükség van mobiltelefonokra, hiszen ma már alapvető kommunikációs eszközök. Természetesen, mivel igyekszünk a vállalkozást a lehető legkisebb költségekkel működtetni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron tudjuk beszerezni az említett telefonokat.

A helyzet sajnos nem olyan egyszerű, hogy megvesszük a lehető legolcsóbb, piacon elérhető mobiltelefont, hiszen a mobilkommunikáció ma már túlmutat azon, hogy telefonálunk és SMS-t írunk. Az okostelefonok megjelenésével az internet alapvető fontosságúvá vált a mobilkommunikációban, és nagyon sokan különböző netes lehetőségeket használnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal.

Már nem csak telefonálunk

Egyre inkább háttérbe szorul a telefonálás, illetve az SMS írás, mivel ott vannak az olyan modernebb eszközök, mint a Viber vagy a Messenger, amik mindenhol teret hódítanak. És ehhez a tendenciához bizony a cégeknek is alkalmazkodniuk kell. Nem beszélve arról, hogy az e-maileket is egyre fontosabb a nap folyamán többször is ellenőrizni. Ezt pedig a legegyszerűbben akkor tehetjük meg, ha okostelefont használunk interneteléréssel, mert így bárhol, bármikor látjuk a levelezéseinket is.

Egyértelmű tehát, hogy egy néhány ezer forintos, régi típusú telefon már nem szolgálja ki a mobilkommunikációs igényeket, ezért muszáj beruházni olyan készülékekbe, amikkel lehetséges az interneten keresztüli kommunikáció, és az ehhez szükséges alkalmazások használata.

Ezek a készülékek pedig már egy magasabb árkategóriát képviselnek, amire nehezebben adjuk ki a pénzt, de be kell látnunk, hogy a mai világban bizony szükség van az okostelefonokra céges telefonként is. Egyesületünk tagjainak lehetőséget tudunk adni arra, hogy rendkívül kedvező áron szerezzék be a szükséges képességekkel bíró telefonokat, így versenyképesek maradjanak az online kommunikáció világában.

Hosszútávon spórolás

Azt a tényt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az okostelefonok megvásárlása cég számára egy nagyobb beruházással jár ugyan, de hosszútávon akár spórolhatunk is velük, hiszen a megfelelő előfizetéssel párosítva, az interneten való kommunikáció akár jóval olcsóbb is lehet, mint a hagyományos út, vagyis a telefonálás és az SMS küldés.

Az internet előfizetésen túl ugyanis a Viber, a Messenger, illetve az e-mailes alkalmazások használata teljesen ingyenes, ezért nem jár olyan költségekkel, mint telefonálás esetében például a percdíj, vagy SMS-nél a darabszám. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hagyományos a kommunikációs formákat sem lehet kizárni a repertoárból, éppen ezért tagjainknak olyan díjcsomagokkal is tudunk szolgálni, amit legjobban idomulnak kommunikációs szokásaikhoz.

A vállalkozás profiljától, illetve a tevékenységi területétől is függ, hogy milyen kommunikációs formákat fog elsősorban alkalmazni. Irodai munka esetén nagyobb esély van az írásbeli kommunikációra, akár Messengeren, míg egy szállítmányozással foglalkozó cégnél a telefonálás egyértelműen előnyt élvezhet, hiszen a sofőrök nem fognak vezetés közben üzeneteket írni, ellenben kihangosítóval biztonságosan beszélhetnek.

Különböző csomagok kombinálásával elérhető, hogy mindenből annyit fizessünk, amennyit ki is használunk, így nagyon költséghatékonyan tudjuk működtetni a cégnél a mobilos kommunikációt.

A beruházásra tehát egyértelműen szükség van, de lehet okosan csinálni, hogy a lehető legkevésbé terhelje meg a cég büdzséjét. Az MKKVE-tagoknak a megfelelő készülékek rendkívül kedvezményes áron elérhetők, emellett olyan díjcsomagot is választhatnak melléjük, ami a mobilszolgáltatóknál nem elérhető. Sőt, kombinálhatják is ezeket, hogy a lehető legjobb konstrukciót sikerüljön belőle létrehozni. Egy vállalkozás költségvetésében a kicsinek tűnő dolgok is sokat számítanak, ezért fontos, hogy éljünk azokkal a lehetőségekkel, amik kedvezőbbé teszik a mobiltelefonok használatát.

Nézze meg, milyen kedvezményekkel tudunk az Ön cégének mobiltelefonokat biztosítani!