Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Milyen megoldásokat választhatunk folyamatos üzemanyagellátásért?

Milyen megoldásokat választhatunk folyamatos üzemanyagellátásért?
Rohamosan változó világunkban nehéz megmondani, mit hoz a holnap. Egy vállalkozás életében is sok váratlan problémát kell megoldani egyik pillanatról a másikra.

Azonban üzemanyagbeszerzés tekintetében nem kell kiszolgáltatott helyzetbe kerülnie. Tervezzen előre és biztosítsa be gázolaj ellátását hosszútávon!

 

Milyen megoldásokat választhatok az üzemanyag beszerzésére?

Amennyiben folyamatosan nagy mennyiségű üzemanyagra van szüksége, érdemes a telephelyre saját tartályt beszerezni. Nincs több várakozás a kúton, járművei teli tankkal indulhatnak minden nap. Kérje profik segítségét, válasszuk ki együtt a megfelelő üzemanyag tárolót vállalkozása számára. Spóroljon időt és energiát, rendeljen nagykereskedelmi mennyiséget korlátok nélkül.

 

Milyen további előnyei vannak?

Egy kézben van a teljes készlet, a tulajdonosnak rálátása van az üzemanyag felhasználásra, így biztos lehet benne, hogy az üzemanyag tényleg a cég autójába kerül.

Krízis helyzet előtt nagyobb készlet felhalmozása lehetséges.

A gépek benzinkútra járása okozta kopás megelőzhető, valamint csak ellenőrzött minőségű üzemanyag kerül a gépekbe, ezzel a karbantartási költségek is csökkenthetőek, felügyelhetőek.

Kontrollált körülmények között történik a felhasználás egyszerűbb adminisztrációt biztosítva nem kell számolni a benzinkútra való utazás költségével és az ezzel járó időveszteséggel.

Akár több cég is tud egy tartályból tankolni, így a költségek is megoszlanak közöttük.

 

Kiegészítő megoldásként tankolókártyája is lehet!

Szeretne biztosra menni és kiegészíteni szolgáltatását? Országosan járja az országot és bárhol szüksége lehet utánpótlásra? Van megoldás! A tankolókártya belföldön bátran használható telephelyétől függetlenül. Átlátható és egyszerű adminisztrációval, lekövethető üzemanyagbeszerzést biztosítunk. Nincs több készpénzmozgás, vagy elveszett számla. Legyen a Partnerünk.

 

A kormány a korábbiakban üzemanyag árstopot vezetett be nagykereskedelmi téren is, melyről korábban már írtunk.