Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Milyen előnyei vannak egy üzemanyagtartálynak?

Milyen előnyei vannak egy üzemanyagtartálynak?
Vállalkozása szállítmányozással, fuvarozással, esetleg mezőgazdasággal foglalkozik? Akkor bizonyára nagy mennyiségű üzemanyagot használnak fel, aminek a tárolása és beszerzése nem mindig egyszerű. Ebben segítünk most.

Ha Ön is úgy érzi, szívesen tartaná az üzemanyagot saját telephelyén, forduljon hozzánk bizalommal!

Az üzemanyagtartályok számos előnnyel járnak az üzemanyag tárolása és kezelése terén. Ezek a tartályok különböző méretekben és típusokban elérhetők, és számos iparágban széles körben alkalmazzák őket. Az alábbiakban bemutatjuk az üzemanyagtartályok főbb előnyeit:

Rugalmas tárolási lehetőség:
Az üzemanyagtartályok különböző méretűek lehetnek (például: 5.000, 9.500, 12.000, 20.0000 literes), ami rugalmasságot biztosít az üzemanyag tárolásában. Kisméretű tartályokat kisüzemi célokra használhatnak, míg nagyobb tartályok ipari méretekben alkalmazhatók.

Mobilis megoldások:
Bizonyos típusú üzemanyagtartályok (például: adblue tartály, IBC tartály)  mobilisak lehetnek, és könnyen szállíthatók. Ez ideális megoldás lehet olyan területeken, ahol állandó üzemanyagellátásra van szükség, például távoli építkezéseken vagy vészhelyzetekben.

Biztonságos tárolás:
A modern üzemanyagtartályok kialakítása és anyagai biztosítják az üzemanyagok biztonságos tárolását. Számos tartály rendelkezik beépített biztonsági funkciókkal, például túlnyomáscsökkentő szelepekkel és leeresztő szelepekkel, amelyek megakadályozzák a túlnyomás kialakulását és a környezetszennyezést.

Hosszú élettartam:
Az üzemanyagtartályokat olyan anyagokból készítik, amelyek ellenállnak az időjárásnak és a korróziónak. Ennek eredményeként hosszú élettartamúak, és minimális karbantartást igényelnek.

Üzemanyaghatékonyság:
A tartályok kialakítása lehetővé teszi az üzemanyag hatékony tárolását, minimalizálva a vezsteséget és a szennyezést. Ez segít az üzemanyagköltségek optimalizálásában és környezetvédelmi szempontból is előnyös.

Milyen üzemanyagról van szó?
Az üzemanyag nagykereskedelem szolgáltatásunkon belül több féle üzemanyagot tudunk biztosítani. Egyik prémium termékünk a MOL XXL Diesel. Ez egy rendkívül korszerű üzemanyag, amelyben felületaktív anyagok is vannak, amik tisztító hatással rendelkeznek. Ezáltal tisztább és hatékonyabb a motorégés. Ennek köszönhetően a normál gázolajhoz képest kevesebb üzemanyagot fogyaszt a jármű, így tökéletes választást jelent nagyobb méretű motorok esetében. 

Az üzemanyagtartályok tehát sokoldalú és hatékony megoldást nyújtanak az üzemanyagok tárolására és kezelésére, és a fent említett előnyök miatt széles körben alkalmazzák őket világszerte.