Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Mi derülhet ki néhány telefonszámlából?

Mi derülhet ki néhány telefonszámlából?
Mikor egy cégnél felmerül, hogy át kellene nézni kicsit alaposabban a mobilszámlákat, legtöbben arra gondolnak, hogy ezzel a dolgozók mobilhasználati szokásait akarják szűrni olyan értelemben, hogy mennyire használják magáncélokra a céges telefont. Nos, ez is benne van valamennyire a dologban, de nem ez az elsődleges cél. Különösen azért, mert ha megfelelően megválasztott díjcsomagokat használunk a cégnél, akkor tulajdonképpen belefér néhány magáncélú telefon, és nem fogja jelentősen megnövelni a költségeket.

A cél éppen az, hogy megtaláljuk azt a díjcsomagot, ami lehetővé teszi, hogy ne okozzanak különösebb problémát az olyan helyzetek sem, amikor egy dolgozónk felhívja például a családját a céges telefonjáról, vagy arról intézi az ügyeit. Ha ugyanis alaposan megfigyeljük a munkatársaink telefonnal kapcsolatos magatartását, rájöhetünk, hogy milyen minták alapján használják a telefont, és ehhez melyik díjcsomagok lennének a legkedvezőbbek.

Miért is fizetünk?

Szép és jó, hogy a díjcsomagunkban szerepel például 1000 darab ingyenes SMS, de ha a céges telefonokról soha nem küldenek SMS-t, mert mindenki inkább telefonál, akkor ennek nem sok értelme van. Ahogy annak sem, ha sok-sok percet beszélhetünk ingyen, de mindenki inkább az internetes kommunikációt részesíti előnyben. Ebben az esetben fizetjük a havidíjat, ugyanakkor ki sincsenek használva azok a kedvezmények, amiket kapunk érte, tehát teljesen fölöslegesen megy a pénzünk. Ha alaposan elemezzük a mobiltelefon számlákat, akkor láthatjuk, hogy jellemzően milyen kommunikációs formák kerülnek elő a dolgozóknál, és ehhez igazíthatjuk a díjcsomagot.

Ha a telefonálás a legjellemzőbb, akkor egyértelmű, hogy minél alacsonyabb percdíjak, és minél több ingyenes lebeszélhetőség éri meg számunkra. Ha az internetes kommunikáció jellemzőbb, akkor pedig minél több mobilnetre van szükség. Amennyiben külföldre is indítunk hívásokat, azt is érdemes lehet figyelembe venni, amikor díjcsomagot választunk.

A kedvezőnél is kedvezőbb lehetőségek

Egyesületünk tagjai számára elvégezzük a mobiltelefon számlák elemzését, és ennek alapján feltárjuk azokat a vonalakat, amelyek mentén érdemes lehet meghatározni, hogy milyen díjcsomagra van szükségünk a költséghatékony működéshez. Mindemellett pedig tudunk is kedvező díjcsomagot biztosítani a tagjaink számára, olyan kedvezményeket és tarifákat teszünk elérhetővé, amiket szimplán a mobil szolgáltatónál nem lehet elérni.

Ráadásul oly módon is spórolhatunk a költségeken, hogy nemcsak saját cégünkön belül, hanem minden MKKVE-taggal ingyen beszélhetünk az országon belül. Így akár az üzleti hívásokat is ingyenesen bonyolíthatjuk a partnercégekkel. A kiemelt tarifákat kombinálva is lehet használni, ennek köszönhetően még jobban személyre tudjuk szabni a csomagokat, még jobban le tudjuk fedni azokat a területeket, amelyekre szükségünk van.

Az internetes keret kimerítése esetén túlszámlázás nincsen, illetve figyelemmel vagyunk arra is, hogy külföldi kapcsolatok is lehetnek, ezért 100% roaming kedvezményt biztosítunk, az indított, fogadott hívásokra és az SMS-ekre egyaránt.

A tarifák folyamatosan aktualizálódnak, tehát nem fordulhat elő, hogy idővel azon kapjuk magunkat, hogy egy elavult díjcsomagban ragadtunk. Mobiltelefon számla elemző szolgáltatásunknak köszönhetően jelentősen mérsékelheti a céges mobiltelefonok költségeit.

Számlaelemzésért forduljon hozzánk bizalommal!