Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Mennyit fizet havonta a céges telefonokért?

Mennyit fizet havonta a céges telefonokért?
Egy vállalkozás büdzséjét sok különböző tétel terheli. Néhány ezek közül nem tűnik olyan nagy kiadásnak, de azért ezekből is komolyabb összegek tudnak összejönni. Pláne akkor, ha nagyobb cégről beszélünk, ahol több ember munkával járó költségeit kell finanszírozni.

Tipikus példa erre a céges telefonszámlák rendezése: egy-egy ember számlája még nem jelent túl nagy terhet a cég számára, de ha sokan vannak, akkor már komolyabb kiadás jön össze a számlákkal. Márpedig bizonyos esetekben elkerülhetetlen a céges telefon használata, egyrészt az egymás közti kommunikáció miatt, másrészt az ügyfelekkel való kapcsolattartás érdekében.

A megoldás: nagyvállalati kedvezmények kihasználása!

Ezek a kedvezmények óriási mértékű megtakarítást tesznek lehetővé, ezért érdemes utánajárni a lehetőségeknek. Egyesületek tagjai számára elérhető olyan mobilkommunikációs csomag, melynek keretein belül jelentősen olcsóbbá válik a telefonos kommunikáció, mint átlagos esetben. Miért fizetne teljes árat a céges kiadásokért?

Mit is tartalmaz a díjcsomagunk?

  • Nemcsak egymás között beszélhetnek ingyen az egy cégnél dolgozók, hanem az egész országban minden olyan vállalkozással, aki MKKVE-tag. Ez díjmentessé teheti például az üzleti partnerekkel való kommunikációt is, aminek köszönhetően még több megtakarítás válik lehetségessé.
  • Az általános tarifák mellett egyedi, kedvezményes vállalati tarifák is választhatók, ráadásul az egyes csomagok kombinálhatók is egymással, attól függően, hogy a cégnél mire van igény, milyenek a kommunikációs szokások.
  • Az egyedi opciók kiválasztása az internetre is vonatkozik, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy manapság a net szinte az elsődleges kommunikációs eszköz. Túlszámlázás nincs, tehát véletlenül sem léphető túl az internetes keret, ami miatt kellemetlen meglepetés érhetne a számlázási időszak végén.
  • A kedvezmények külföldön is érvényesek, ugyanis a roamingra is 100 százalékban vonatkoznak, akár indított, akár fogadott hívásról, akár ki- vagy bejövő SMS-ről van szó.
  • Nem kell amiatt aggódni, hogy a tarifák egy idő után elavultak lesznek, és már nem szolgálják ki a céges igényeinket. A tarifák folyamatosan aktualizálódnak, alkalmazkodva a vállalkozások általános igényeihez, így később is folyamatosan lehet a választott csomagokat alakítani ahhoz igazítva, hogy mire van épp szüksége a cégnek.
  • Miért fizetne ki egy egész percet, ha csak 3-4 másodpercet beszélt? Másodpercalapú számlázást biztosítunk, így a megkezdett perceket nem kell teljes egészében kifizetni. Apróságnak tűnik, de sok telefonnál, sokszor egy perc bizony rengeteget számíthat a költségek szempontjából.
  • A számla közvetlenül a szolgáltatatótól érkezik a számlázási időszak végén, az érintett cég nevére, így teljesen egyértelmű a fizetés.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb mobilszolgáltatónál elérhetők céges csomagok, csakhogy mi ennél többet tudunk adni! Garantáltan jobb feltételeket biztosítunk egyesületünk tagjai számára, mint amilyeneket a közismertebb mobilszolgáltatóknál tudnának elérni. Ha a céges költségvetésről van szó, alapszabály, hogy sok kicsi sokra megy: nem szabad legyinteni az apróságnak tűnő kiadásokra, minden létező kedvezményt ki kell használni! Látványos lesz, hogy mennyi pénzt spórolhat így a cégének!

A legjobb mobilkommunikációs kedvezményeket itt találja!