Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Megszűnt az ársapka, hogyan tovább!?

Megszűnt az ársapka, hogyan tovább!?
A Dunai Finomító alacsonyabb termelése, illetve az elmúlt időszakban tapasztalt megnövekedett kereslet miatt Magyarországon üzemanyaghiány tapasztalható, ezért 2022. december 6. napján 23 óra 00 perctől hatályon kívül helyezték az üzemanyagokra alkalmazott ársapkát.

Az OMV Hungária Kft. jelenleg is mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatos importtal biztosítsa az üzemanyagellátást. Ennek ellenére egyes állomásokon az OMV-nél is előfordulhat továbbra is átmeneti készlethiány. Minden erővel azon dolgoznak, hogy a lehető leggyorsabban biztosítani tudják a folyamatos ellátást. Fentiek miatt, az ellátás biztonsága érdekében, egyes kutakon továbbra is érvényben maradhat az OMV töltőállomás-hálózatban az OMV Super 95, OMV Diesel és az OMV MaxxMotion 95 üzemanyagokra 2022. június 24. napjától bevezetett mennyiségi korlátozás:

  • normál kútoszlopon (személyautók kiszolgálása) történő tankolás esetén a tranzakciónkénti mennyiség legfeljebb 50 liter

  • a nagynyomású kútoszlopon történő tankolás esetén nincs mennyiségi korlátozás

Mi történt az üzemanyagok áraival?
A kedd éjjeli kormányinfón bejelentették az árstop végét az üzemanyagok esetében. Ezzel egyidőben a jövedéki adók tekintetében korrigálás történt, visszaállt az árstoppot megelőző állapot.
Így az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak:

95-ös benzin: 640 Ft/liter
Gázolaj: 700 Ft/liter

Szeretne továbbra is kedvezményesen tankolni?
Az OMV üzemanyagkártya segítségével jelentős kedvezményeket érhet most el a piaci árból. A több mint 200 kútból álló kúthálózat pedig szinte garantálja az országos lefedettséget. 

Milyen előnyei vannak még a tankolókártyának?
✅ Utólagos fizetés
✅ Kontrollálható kártyamenedzsment
✅ Útdíjfizetési lehetőség
✅ Egyszerű és biztonságos megoldás
✅ Ingyenes kártyaigénylés

Legyen a Partnerünk!

 

Forrás: OMV