Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Maximálisan steril mobiltelefon 3 percen belül

Maximálisan steril mobiltelefon 3 percen belül
Mivel a mobiltelefonunk számtalan kórokozót hordozhat magán, ezért a rendszeres tisztítása kulcskérdés. A cikkben egy igazán hasznos kelléket mutatunk erre a célra.

Nem árt tudni, hogy a céges okostelefonunk bizony jó eséllyel több baktérium hordozója lehet, mint az irodai toalettben használt kagyló. Persze nem kell, hogy ebben a tudatban éljük mostantól a napjainkat. A cikkben azt a megoldást mutatjuk be, amivel percek alatt sterilizálhatjuk az okos készülékünket.

A céges telefon, mint potenciális baktériumhordozó

A koronavírus árnyékában mindenki behúzott kézifékkel viszonyul a társas érintkezésekhez, miközben slágercikk lett a szájmaszk és a kézfertőtlenítő. Pedig könnyen lehet, hogy az igazi veszélyforrás ott lapul a táskánkban.

Erről árulkodnak legalábbis az Arizonai Egyetem szakértői által végzett tanulmány eredményei. A kutatásuk szerint egy átlagos munkavállalói íróasztalon százszor több baktériumot van jelen négyzetcentiméterenként, mint mondjuk egy irodai mellékhelyiség toalett ülésén.

Sokkoló adatok ezek, vitán felül. Az egészségünk védelme tehát egyértelműen indokolja a mielőbbi intézkedéseket.

A szájmaszk beszerzése mellett az okostelefon tisztán tartása is kulcskérdés

Naponta több tucat, vagy akár több száz alkalommal is hozzáérünk a vállalati, illetve a céges okostelefonunkhoz, az esetek döntő többségében nem éppen tiszta kézzel. Egyszerűen elkerülhetetlen így, hogy a készülék hordozója legyen a különféle baktériumoknak és kórokozóknak.

A 2020-as járványhelyzet pedig erőteljesen rávilágított arra, hogy a cseppfertőzés útján terjedő megbetegedések elkerülése végett mennyire fontos a higiénia folyamatos fenntartása. Olyan megoldásra van tehát szükség, ami tartózkodási helytől teljesen függetlenül is lehetőséget biztosít a gyors fertőtlenítéshez.

Tökéletesen steril okostelefon akár 3 perc leforgása alatt

Tegyük fel, hogy épp az irodába igyekszünk. Sietnünk kell, mert az online megbeszélésünk pár percen belül elkezdődik. Épp a postáról jövünk, szóval olyan helyről, ahol a baktériumok jelenlétére viszonylag nagy esély van.

Kézfertőtlenítővel mégsem törölgethetjük mindig a mobilunkat. Arra sem idő, sem kapacitás nem áll rendelkezésre, ráadásul a végeredmény minősége is kérdéses volna. Ehelyett lényegesen hatékonyabb opciónak számít egy kis helyen is elférő UV doboz, amibe csak bedobjuk a telefont, és 3 percen belül kész is a fertőtlenítés.

Pontosan erre képes az 59S S2 mobiltelefon UV sterilizáló fertőtlenítő doboz, az elfoglalt vállalkozók nélkülözhetetlen higiéniai kelléke. Ráadásul a vállalati okostelefon mellett a szemüvegünk, vagy az általunk gyakran használt kulcscsomó tisztítása ugyanúgy megoldható a segítségével. Sőt, még ételt is egész bátran tehetünk a dobozba.

Milyen technológia áll az egészen meggyőző teljesítmény mögött?

A készülék használatához mindössze a 700 mA-es hálózati adaptert kell a megfelelő aljzathoz illesztenünk, és máris indulhat a sterilizálás. Egyetlen gomb található meg a szerkezeten, azzal hozható működésbe a besugárzás.

A besugárzási ráta mértéke 215 mW/cm2 és 105 mW/cm2, méghozzá 3 teljes percen át. A különféle vírusokat és baktériumokat ez a folyamat olyannyira megviseli, hogy el is pusztulnak közben.

Méghozzá hiba nélkül. Az UVC sugárzáshoz ugyanis nem tudnak alkalmazkodni a kórokozók, rezisztencia sem alakul ki a folyamatos kitettség okán. Emellett pedig az emberi szervezetre nem káros, egyúttal teljes mértékben vegyszermentes eljárásról beszélhetünk.

Hol tudjuk hasznát venni az UV sterilizáló és fertőtlenítő doboznak?

A doboz önsúlya mindössze 420 gramm, könnyedén elfér a táskánkban, miközben a hófehér színe miatt küllemre is hibátlan. Ennek megfelelően nálunk lehet home office-ban, az irodában, személyes találkozóra készülve, vagy akár egy szakmai rendezvényre készülve is.

Sőt, az előttünk álló hónapok várhatóan visszafogott és óvatos üzleti magatartásából kiindulva majdhogynem esszenciális kelléke lesz az üzleti táskánknak. Ennek köszönhetően fontos lépést tehetünk az egészségünk megóvása érdekében.

 

Megrendeléshez kattintson az alábbi linkre:
https://bit.ly/3gq9xw6