Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Már tesztelték is, milyen erős az 5G-s iPhone SE

Már tesztelték is, milyen erős az 5G-s iPhone SE
A pár napja bemutatott Apple iPhone SE 3 teljesítményéről sokat megtudhattunk a rajta lefuttatott Geekbench tesztnek köszönhetően.

Az iPhone-rajongók már nagyon várták az újabb eszköz bejelentését, ami a múlt keddi rendezvényen meg is történt. Bár kereskedelmi forgalomba csak később kerül az okostelefon, arra ezért sokan kíváncsiak, hogy a viszonylagosan megfizethető ár mellett milyen teljesítményre számíthatunk.

A kérdésre már meg is érkezett a válasz, valakinek ugyanis sikerült megszereznie egy új iPhone SE készüléket, és mindössze a két nappal az eszköz bejelentése után már le is futtatott rajta egy Geekbench tesztet. A telefon valóban kiemelkedően teljesített: az egymagos pontszáma 1695, a többmagos pedig 4021 lett. Ezek a számok valóban jóval meghaladják a második generációs iPhone SE pontjait, amelyek átlagosan 1300 és 3300 voltak.

Ami az iPhone 13-mal eredményei: 1674, illetve 4484 pont. Összehasonlítva természetesen vannak különbségek, de nem valószínű, hogy ez a napi használat során észrevehető lenne. Ugyanolyan A15 Bionic lapka dolgozik benne, és ugyanúgy 4 GB a RAM található benne, mint az iPhone 13-ban. Ez sokkal gördülékenyebb többfeladatos munkavégzést tesz lehetővé, és kevesebb frissítést az alkalmazások közötti váltáskor.

Amíg piacra nem kerül az új darab, kedvezményes készülékeink egyikével is ki tudja élvezni az 5G nyújtotta előnyöket. Ehhez vállalati előfizetéseink bármelyik csomagja megfelelő lehet, egyedi ajánlatunkért kattintson!

forrás: hvg.hu