Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Környezetbarát AdBlue® a gazdaságosabb gépjármű üzemeltetésért

Környezetbarát AdBlue® a gazdaságosabb gépjármű üzemeltetésért
A környezetvédelmi szabályozások a személy-, haszon-, továbbá mezőgazdasági gépjárművek esetében is egyre szigorodnak, így már nem elegek a különféle optimalizálások. Erre megoldás az AdBlue®.

Nagykereskedelmi üzemanyag beszerzésünk mellett Partnereink már AdBlue®-t is rendelhetnek telephelyre történő kiszállítással. A gyorsaság és rugalmasság mellett a vállalkozásoknak fontos ügyelnie az üzemanyag minőségére is. A jobb minőség alacsonyabb fogyasztást, alacsonyabb károsanyag-kibocsátást, kevesebb kormolást, így hosszabb élettartamú motorokat és kisebb összegű szervízszámlákat jelent.

De mi is az az AdBlue®?

A környezetvédelmi szabályozások a személy-, haszon-, továbbá mezőgazdasági gépjárművek esetében is egyre szigorodnak, így már nem elegek a különféle optimalizálások. A közepes és nagyméretű dízelmotorok az Európai Unió által szabályozott kibocsátási határértékeket ma már csak az AdBlue® környezetbarát adalékanyag használatával tudják teljesíteni.

Az AdBlue® egy folyékony, tiszta oldat, amely ioncserélt vízből és autóipari karbamidból áll. Arra szolgál, hogy az SCR(szelektív katalitikus redukció) rendszerrel ellátott gépjárművek nitrogén-oxid kibocsátását csökkentse. A folyamat során az AdBlue® az SCR katalizátorba fecskendezve vízzé, levegővé és nitrogénné alakítja a kipufogógázok ártalmas nitrogén-oxidjait.

AdBlue® előnyei és környezeti hatásai:

-Gazdaságosabb gépjármű üzemeltetés. Bizonyos útdíjfizető rendszerek – például a németországi ökoadó  – az útdíj kiszámításakor figyelembe veszik a környezetkímélő technológiák alkalmazását

-A nitrogén-oxidokat (NO) legalább 60%-kal csökkenti az Euro 3 osztályhoz képest

-A részecskeszámot legalább 80%-kal csökkenti (Euro 4 osztályhoz viszonyítva)

-A CO2 csökkenés akár 7% is lehet

-Környezetbarát

Rendeljen AdBlue®-t vagy prémium minőségű üzemanyagot telephelyére!
Legyen a Partnerünk!