Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Kőolajat talált a MOL!

Kőolajat talált a MOL!
„Minden csepp Magyarországon kitermelt kőolaj hozzájárul ahhoz, hogy csökkentsük az ország energiafüggőségét, ezért is nagy öröm számunkra ez a kutatási siker” - mondta Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy jelentős mennyiségű kőolajat talált a MOL Vecsés határában, 2100 méter mélyen. A MOL júliusban kezdett kutatófúrásba a területen, ahol a szükséges tesztek elvégzése után bebizonyosodott, hogy eddig ismeretlen kőolajmezőt sikerült felfedezni. Az új kút napi 600 hordó termeléssel indul, későbbi tervezett 700-1000 hordós termelése mintegy 10%-kal növeli a MOL Magyarország és 5%-kal Magyarország kőolajkitermelését. Az olajat közvetlenül a százhalombattai Dunai Finomítóba szállítják majd. Reméljük így folyamatos ellátásra számíthatnak a benzinkutak és a nagykereskedelmi fogyasztók is. 

Lássuk milyen megoldásokat választhatunk az üzemanyag beszerzésére?

Amennyiben folyamatosan nagy mennyiségű üzemanyagra van szükségünk, érdemes a telephelyre saját tartályt beszerezni. Nincs több várakozás a kúton, járműveink teli tankkal indulhatnak minden nap. Kérje profik segítségét, válasszuk ki együtt a megfelelő üzemanyag tárolót Cége számára. Spóroljon időt és energiát, rendeljen nagykereskedelmi mennyiséget korlátok nélkül.

Sőt, most részletfizetési lehetőséget is biztosítunk a tartály vásárlásakor. 6.500 liter feletti üzemanyag rendelésekor pedig a szállítás is ingyenes, ezért is érdemes legalább 9.500 literes tárolót beszerezni, de választhatunk 12.000, 15.000 vagy akár 30.000 literes tartályt is.

Érdekesség, hogy a MOL a következő 5 évben csaknem 200 Mrd Ft-ot tervez befektetni a magyarországi kőolaj-és földgázkitermelés fejlesztésébe, ennek közel 60-65%-a földgáz, 20-25%-a kőolaj célú, a maradék pedig az infrastruktúra biztonságos fenntartását, pótlását célozza.