Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Januárban melyek voltak a legnépszerűbb telefonok világszerte?

Januárban melyek voltak a legnépszerűbb telefonok világszerte?
Januárban melyek voltak a legnépszerűbb telefonok világszerte? Érdekesség, hogy a Samsung középkategóriás telefonjai keresettebbek, mint például a csúcs készülékei.

Ilyen a legnépszerűbb telefonok között  a GalaxyS21, amely nem is szerepel a listán, pedig egy komoly erőt képvisel.
A 10-es listán az iPhone-ok 6 típusa is szerepel, ami az Apple brand-et tovább erősíti. Az iPhone 12-es sorozat eladásainak közel egyharmada az Egyesült Államokból származik, ennek oka a sok promóció és a magasabb 5G igény.

 

Összesítve az iPhone 12 volt a legtöbbet értékesített típus. Az Államokban viszont az iPhone 12 Pro Max volt a legkeresettebb modell, mivel a fogyasztók itt inkább a csúcskategóriás verziót választják, ha már új telefont vesznek. A régi modellek közül, az iPhone SE 2020 és az iPhone 11 továbbra is jól teljesített, megfizethetőbb áraik miatt. A kritikák ellenére azért az iPhone 12 mini is elég keresett, hiszen ez a világ legkisebb 5G képes mobilja. Hatalmas színválasztékával kiemelkedik a többi közül. 

A vállalati okostelefonok beszerzése kapcsán lehetőség nyílik a kedvezőbb áron történő megvásárlásra. Az MKKVE által biztosított kedvezményes ajánlatokra például mindenképp érdemes vetni egy pillantást. Így a céges mobilflotta úgy bővülhet vadonatúj csúcskategóriás darabokkal, hogy közben a beruházás nem is fog indokolatlanul sokba kerülni.

Miért válasszunk iPhone-t? 

Az Apple telefon vásárlásával nemcsak egy szimpla készüléket veszünk meg. Amennyiben az üzletkötőink, vezető beosztásban dolgozó munkatársaink vagy a PR csapatunk kezében iPhone-t látnak a meglévő és potenciális ügyfelek, annak ki nem mondott üzenete lehet és erősítheti a cégünk megítélését. Hogyha az általunk megvalósítani kívánt arculathoz megfelelően passzol az Apple stílusa, akkor érdemes megújítanunk a céges mobilparkunkat.