Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

iPhone 13 Pro vs. Nokia 3310 – vajon ki nyer?

iPhone 13 Pro vs. Nokia 3310 – vajon ki nyer?
Az iPhone 13 készülék a legendás Nokia 3310 készülékkel párbajozott. Mindenki meglepetésére úgy tűnik, újabb elpusztíthatatlan mobil került a piacra.

A Nokia 3310-es készülék legendáját szinte mindenki ismeri: a legyőzhetetlen, elpusztíthatatlan telefon. Néhány éve új változatban jelent meg, amelynek strapabíró képessége mémek hadát engedte szabadjára. Azonban úgy tűnik, új kihívója akadt a készüléknek.

A TechRax YouTube-csatorna egy az egy ellen tesztelte a legendás készüléket az Apple szeptemberben bemutatott iPhone 13 Pro-jával, és meglepő eredményre jutott. Szeretné megnézni a videót? IDE kattintva megteheti.

A filmben mindkét telefont egy többemeletes, acél korlátokkal átszőtt lépcsőházban ejtik le, s míg a Nokia 3310 már az első dobás után széthullik, a korlátnak csapódó iPhone 13 Pro-n csak több leejtés után sérül meg komolyabban a kijelző, míg maga a készülék még az utolsó képkockákon is tökéletesen működik.

A probléma csak az, hogy a videós meg sem próbálja összerakni a Nokiát, márpedig ennek a típusnak pont az volt a lényege, hogy ha le is pattant a burkolata, a visszahelyezése után hiba nélkül működött tovább.

Így aztán nem tudjuk teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy melyik készülék került ki győztesen a megmérettetésből. Azt viszont nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a korábbi évek iPhone-jaihoz képest a 13 Pro tényleg remekül bírja a gyűrődést, hiszen nem kis eséseket élt túl.

forrás: pcworld.hu

Menj biztosra és strapabíró készüléked mellé válassz kiemelt vállalati előfizetést!