Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Egyre több az elérhető információ az Apple idei csúcsmobiljáról

Egyre több az elérhető információ az Apple idei csúcsmobiljáról
Mit tudhatunk a nemsokára piacra kerülő iPhone 12 kapcsán? Miként fog a készülék a segítségünkre lenni az üzleti ügyeink zavartalan intézése kapcsán?

Haladó szellemiségű, a korral lépést tartó és innovatívan gondolkodó vállalkozást vezetve bizony az általunk használt eszközöknek is tükrözniük kell az általunk képviselt értékeket. Az okostelefonokra ez még inkább igaz.

Merthogy egy fejlett okoskészülék sokkal több egyszerű telefonnál. Rámutathat a státuszunkra, hűen tükrözheti az imidzsünket, a tárgyalópartnerek szemében pedig tiszteletet ébreszthet. A cikkben egy olyan készülék részleteibe engedünk betekintést, amelynek az érkezését sok cégvezető várja már.

Hogyha céges mobilként valóban csúcskategóriás darabot szeretnénk

Amennyiben egy-egy tárgyalás, üzleti konferencia vagy találkozó keretei között valóban megnyerő imidzset szeretnénk sugározni magunkról, akkor az igényes összképhez a piacon elérhető legjobb telefonok egyike dukál.

Egy olyan modell, mint például a régóta várt iPhone 12. Az Apple termékei egyébként is státusszimbólumnak számítanak, ennek köszönhetően pedig üzleti körökben is jól mutat a használatuk.

Akár saját magunk, vagy a vezető beosztásban dolgozó munkatársaink számára szeretnénk felső kategóriás telefont, az év második felében be is szerezhetjük a céges csúcsmobilokat.

Az iPhone 12 kijelzője is látványos fejlődést ígér

A legújabb Apple okostelefon iránt érdeklődők számára mindenképp kedvező hír, hogy a 12-es széria valamennyi modellje OLED kijelzővel jön le a gyártósorról. Hogy miért is előnyös mindez?

Az OLED technológia kapcsán ugyanis egyértelműen az előnyök között kell megemlíteni a gyorsabb válaszidőt, a szélesebb nézőszöget, az alacsonyabb önsúlyt, a hosszabb élettartamot, a kedvezőbb energiahatékonyságot, valamint a fényerőt.

Ráadásul az iPhone 12 széria Pro készüléke pluszban a 120 Hz-es képfrissítést is meg fogja kapni, ami felhasználói szemszögből tovább növeli a telefon használatával járó élményt.

Hathatós védelem a kijelző véletlen sérülésével szemben

Az iPhone 12 tervezésekor az Apple központjában dolgozó mérnökök úgy gondolkodtak, hogy mindenképpen fém oldalkeretet célszerű alkalmazniuk a kijelző széleinek lefedéséhez. Hogy miért?

Ezzel a megoldással jelentősen csökkenteni tudják annak az esélyét, hogy a készüléket leejtve az üveg vétlenül betörjön vagy megsérüljön. Mivel az Apple telefonok javítása nem éppen a legolcsóbb árkategóriába tartozik, ezért ez a megoldás komolyabb kiadásoktól menthet meg minket.

Meggyőző kamera teljesítmény a látványos felvételek készítéséhez

Manapság egy újonnan piacra dobott okostelefon kapcsán nem lehet szó nélkül elmenni a kamerateljesítmény mellett. Különösen igaz lehet ez a céges környezetben történő felhasználás kapcsán.

Elvégre sokan használják a vállalati mobilt tartalomkészítéshez, melyet aztán a céges közösségi média felületeken és blog bejegyzésekben meg lehet osztani. Az iPhone 12 az előrejelzések szerint egyértelműen alkalmas lesz az ilyen jellegű célok megvalósításához.

A modell hátulsó részén négyes elrendezésben kaphat helyet a három látószöget biztosító kameratrió. Ami a felhasznált technológiát illeti, a hírek szerint maradni fognak a jól bevált 12 megapixelnél. Újítás lehet ugyanakkor, hogy a zoomlencse kétszeres helyett háromszoros optikai nagyítást fog tudni.

Milyen árszintet várhatunk az iPhone 12 elérhetősége kapcsán?

Természetesen lényeges kérdésnek számít a nemsokára piacra kerülő készülékek ára. 650 dollár körüli árszintet prognosztizálnak az iPhone 12 4/128 GB-os variáció kapcsán, de az  iPhone 12 Pro 6/128 GB-os változat kapcsán emlegetett 1000 dollár sem tűnik túlzottan elrugaszkodottnak.

Pláne annak fényében, hogy a vállalati okostelefonok beszerzése kapcsán is lehetőség van a kedvezőbb áron történő megvásárlásra. Az MKKVE által biztosított kedvezményes ajánlatokra például mindenképp érdemes vetni egy pillantást.

Így a céges mobilflotta úgy bővülhet vadonatúj csúcskategóriás darabokkal, hogy közben a beruházás nem is fog indokolatlanul sokba kerülni.