Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Drágább lesz a gázolaj!?

Drágább lesz a gázolaj!?
A benzin ára nem változik, ami jó hír nekünk autósoknak. Viszont a gázolaj árak ismét emelkednek, és ugyebár az agrárvilágban, fuvarozásban a dízelé a főszerep.

Sajnos ezek ismét magas számok az áprilisi mélyponthoz képest, akkor a KSH-adatok szerint a benzin átlagára 300 forint alatt volt, egész pontosan 293 forintnál tartott. A gázolaj litere pedig akkor 334 forintba került. Tehát áprilishoz képest a benzin ára kb. 80 forinttal, a gázolajé pedig kb. 33 forinttal emelkedett.

Milyen módon tudjuk továbbra is kedvezményesen tankolni a céges autókat?

A kedvező áron történő tankolásához több módszert is választhatunk. Teljesen egyetértünk abban, hogy akár kisebb darabszámú autóflottát fenntartva sem mindegy az, hogy menyibe kerül az autóink rendszeres tankolása. Ugyanakkor sokkal inkább tartósnak nevezhető, illetve hatékonyabban kontrollálható megoldások is léteznek a gazdaságos működtetéshez. Kifejezetten praktikus opciónak számít például az üzemanyag kártya, aminek a használatával mi magunk, illetve a munkatársaink is kedvező áron tankolhatunk, akár 194 benzinkúton szerte az országban. A Cégvezetőknek most minden erővel a hatékony működtetésen, valamint a változó körülményekre történő gyors reagáláson kell dolgozni.  Ebben az MKKVE költségoptimalizáló szolgáltatásai is nagy segítséget jelenthetnek.
Mert együtt könnyebb!