Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Csökkentsük a költségeket már a vállalkozás indítás legelején!

Csökkentsük a költségeket már a vállalkozás indítás legelején!
Egy induló vállalkozásnak rengeteg költsége van, egyértelmű, hogy ahol csak lehet, próbáljuk megfogni a pénzt, hiszen a sok kicsi is számít. Sajnos számos esetben fölöslegesen sok pénzt költenek a cégek induláskor, mert nem látják át a lehetőségeiket, nem tudják, hogy néhány dolgot meg lehetne oldani olcsóbban is.

Tipikus példa erre válllalkozás indítás elején az adózás: sokak számára ez egy átláthatatlan, misztikus terület, amin nem tudnak eligazodni. Próbálnak innen-onnan utánajárni, több hozzáértőt megkérdezni, és ezek fényében a lehető legjobb döntést meghozni. Sajnos azonban ez ritkán sikerül, és sok cég jelentősen rosszabb formában adózik, mint lehetne, egyszerűen a megfelelő iránymutatás hiánya miatt.

Szintén ilyen terület a vállalati biztosítás, ami szükséges, hiszen sok pénz forog kockán, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen koncepciót sikerül találni. Vannak nagyon jó ár-érték arányú biztosítások, de aki nem ezen a területen mozog, az nem biztos, hogy meg is találja őket, és könnyen előfordulhat, hogy sokat fog fizetni egy kevésbé jó biztosításért.

Harmadik pillérként pedig meg kell említeni a céges kommunikáció kérdését. Ma már gyakorlatilag alapvetőnek mondható a céges telefon, de ez is olyasmi, ami sokba kerül. Komoly beruházás lehet a kezdetekkor beszerezni a telefonokat, aztán pedig természetesen a számlákat is fizetni kell. Lehet azonban jobb lehetőséget találni annál, amit a mobilszolgáltatók kínálnak.

Segítünk a legkedvezőbb adózási mód megtalálásában!

Egyesületünk tagjainak segítséget nyújtunk abban, hogy a számukra legkedvezőbb adózási formát találják meg, ezáltal pedig csak annyi adót fizessenek, amennyi feltétlenül szükséges.

Nem biztatunk senki arra, hogy trükközzön az adózással, és megpróbálja kijátszani a szabályokat! A törvények betartása mellett keressük meg a legjobb lehetőségeket, amikkel optimalizálni lehet az adókkal járó költségeket.

Ez nagyon fontos, ugyanis egyre inkább jellemző, hogy az ellenőrzések során bizony egyre inkább figyelik, hogy a szabályosnak tűnő magatartások mögött nincs-e valamilyen trükközés.

Milyen a biztosítás?

Hasonló a helyzet a vállalati biztosítások terén: mindenkinek van, de korántsem biztos, hogy a legjobb konstrukciót sikerült megtalálnia. Nagyon sok cég fizet fölöslegesen drága biztosításokat, amik olyan pontokat is tartalmaznak, amikre valójában semmi szükségük nincsen, de csak így tudják lefedni leginkább a területüket – legalábbis ezt hiszik.

Egyesületünk tagjai számára sokkal kedvezőbb biztosításokat tudunk ajánlani azoknál, amik a legtöbb biztosítónál elérhetők. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy biztosításunk egyedi igényekre szabható, nem kell olyan sablonokért fizetni, aminek a nagy része fölösleges a számunkra.

Ezáltal optimalizálhatjuk a biztosításra fordított költségeket, és mivel segítünk a legjobb lehetőség megtalálásában, Ön időt és energiát is megtakaríthat!

A céges telefonok kérdése

Céges telefon ma már alap, de nem mindegy, hogy ezek milyenek. Nagy lehet a kísértés, hogy kezdetnek vegyünk néhány olcsó, ezeréves telefont, de nem biztos, hogy ez a jó megoldás. Ezeken ugyanis meglehetősen korlátozottak a kommunikációs eszközök, így nem biztos, hogy tudunk élni olyan, egyébként ingyenes lehetőségekkel, mint például a Viber vagy a Messenger. Márpedig ezeknek köszönhetően a telefonszámlák jelentősen karcsúbbak lehetnek.

Az MKKV-e tagoknak tudunk segíteni abban, hogy kedvezményes áron juthassanak modern készülékekhez, illetve olyan díjcsomagot is tudunk biztosítani, amit teljesen a cég igényeire szabhatunk! Mobilkommunikációval kapcsolatos kedvezményekért keressen minket bizalommal!