Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Biztosítsa be vállalkozását jó áron!

Biztosítsa be vállalkozását jó áron!
Manapság már alapvetőnek számít, hogy amit csak tudunk, bebiztosítunk. Az emberek többségének több biztosítása is van ilyen-olyan esetekre, hogy ha esetleg kellemetlen helyzetbe kerülnek, legyen mihez nyúlni, kapjanak némi támogatást.

Nyilvánvaló, hogy ezek fényében gyakorlatilag őrültség lenne éppen a vállalkozásunkat nem bebiztosítani, hiszen ezen a területen vállaljuk a legtöbb kockázatot, itt veszíthetünk a legtöbbet, ha valami balul üt ki. Szerencsére van is lehetőség minél jobban bebiztosítani a vállalkozásunkat, azonban nem mindegy, hogy milyen biztosítást választunk, és azért mennyit fizetünk.

A különböző vállalkozásoknál persze eltérőek lehetnek az igények, hogy mi is kell a biztosításba, hiszen más és más a vállalkozások profilja, ami ezt alapvetően befolyásolja. Egyesületünk tagjainak segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőségeket, hogy azt a csomagot választhassák, ami minden lehetséges krízishelyzetet lefed a cégüknél. Mindemellett természetesen az árakra is igyekszünk figyelni, hogy ne a vállalkozás biztosítása vigye el a bevétel jelentős részét.

Miket kell biztosítani?

Felelősségbiztosítás minden vállalkozásnál alapvető fontosságú, a többi pedig azon múlik, hogy milyen jellegű céget működtetünk. Szállítmányozással, illetve fuvarozással foglalkozó cégeknél célszerű balesetbiztosítást kötni, illetve a járművek védelmére is gondoljunk. A lopás elleni biztosítás mellett ugyanígy köthetünk például a műszaki károk fedezésére, vagy esetleg balesetből származó rongálódásokra is.

Ha van üzlethelyiségünk, raktárunk, akkor ennek védelmére kell helyeznünk a hangsúlyt. Köthetünk biztosítást betörésre, tűzkárra, üvegtörésre vezetékek töréséből adódó károkra, vandalizmusra, és még hosszasan lehetne sorolni.

Az tehát, hogy mit is kell biztosítanunk, nagymértékben függ attól, hogy a cégünk Mivel foglalkozik pontosan.

Segítünk végiggondolni, hogy mik azok a területek, amiket érdemes lehet bebiztosítani az Ön cégénél!

Mi a baj a legtöbb cég biztosításával?

Röviden: az, hogy nem tudják teljesen személyre szabni, ezért sok olyasmi van a csomagban, ami tulajdonképpen fölösleges a vállalkozásnak. A biztosítók igyekszenek minél nagyobb területet lefedni, ezért inkább több dolgot raknak bele, mint kevesebbet, így viszont előfordul, hogy az ügyfelek olyanokért fizetnek, amire nekik egyébként nem is lenne igényük, de nincs más választásuk.

Ennek elkerülésében igyekszünk segíteni akár rugalmasan összeállított csomagokkal, egyedi igényekhez alkalmazkodva. Ezzel optimalizálható a biztosítással kapcsolatos költségek jelentős része. Segítséget nyújtunk a biztosítóval való kapcsolattartásban, kárügyintézésben is a későbbiekben. Megkeressük Ön helyett a leginkább megfelelő megoldásokat!

Tisztában vagyunk vele, hogy a biztosítás egy szükséges kiadás egy cégnél, tehát nem lehet azt teljes mértékben lespórolni, és nem is javasolt, hiszen bármi történhet, ami miatt jól jön, ha van. Ugyanakkor ennek a biztosításnak nem muszáj fölöslegesen drágának lennie, és olyan területeket sem muszáj fizetni, ami a cég szempontjából irreleváns. Segítünk abban, hogy a biztosítók ajánlatai közül a lehető legjobb ár-érték arányú biztosítás köthesse a cége számára!

Ha szeretné megtalálni cége számára legjobb lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal!