Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Bemutatkozik a Mikrotik SXT LTE kit mobilhálózati modem/router

Bemutatkozik a Mikrotik SXT LTE kit mobilhálózati modem/router
A Mikrotik SXT LTE modem/router (termékkód: RBSXTR&R11e-LTE) olyan távoli helyekre ajánlott, amelyen a mobilhálózat elérhető ugyan, de az adatátviteli sebesség nem kielégítő, esetleg mobiltelefonon már nem is érzékelhető.

A Mikrotik SXT LTE modem/router adott helyen a vezetékes informatikai kapcsolatot hivatott megteremteni a mobilszolgáltatón keresztül. Tartalék vonalhoz is ajánlott meglévő vezetékes internetkapcsolat mellé.

A készülék beépített, kiváló minőségű, 4-es kategóriájú 2G / 3G / 4G / LTE modemmel rendelkezik, amely akár 150 Mbit/s lefelé, és 50 Mbit/s felfelé irányuló sebességre képes, valamint két microSIM-hellyel és két UTP foglalattal rendelkezik.

A 2db beépített 10/100 Mbit/s Ethernet (UTP) port közül az egyiken a tápfeszültséget is képes fogadni (PoE 802.3af/at), míg a másik egy további külső eszközt (pl. IP kamerát) képes megtáplálni (Passzív PoE 57 V-ig).

Az eszköz szolgáltatófüggetlen, további Távközlési hatósági engedély beszerzését nem igényli, meglévő adat-SIM kártyával és normál áramhálózati csatlakozással azonnal használatba vehető. Felszerelés után időjárásálló -40 és +60 Celsius fok között, valamint por és fröccsenő víz ellen védett (IP54).

A készlet tartalmazza a PoE-feladót és egy csőhöz való rögzítéshez szükséges kiegészítőket is, de megfelelő hosszúságú Ethernet (legalább Cat5e UTP) beszerzése szükséges lehet.

Minden vállalkozás életének elengedhetetlen része a kommunikáció: mindenki telefonál, mindenki használja az internetet. Az MKKVE vállalati mobilflottájában kedvezményes, a nagyvállalatokéval összevethetően alacsony és pontosan tervezhető percdíjakat vagy korlátlan csomagokat kínálunk a kkv-k számára. Ahogy a mottónk is mondja: nagyvállalati megoldások kis- és közepes vállalkozások számára. De az MKKVE nemcsak a költségek optimalizálásban segít. Ügyfélszolgálatunk megbízható szakmai tanácsai mindig elérhetőek, legyen Önnek bármilyen, a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdése vagy igénye.

FIGYELEM!
A megfelelő beállítások / finomhangolások elvégzéséhez informatikus bevonása erősen ajánlott.