Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

A 2019-es év legjobb okostelefonjai

A 2019-es év legjobb okostelefonjai
A tavalyi év legnépszerűbb okostelefonjai, kategóriákra bontva. A cikkből kiderül, hogy a prémium, közép és belépő szintű modellek közül melyeket kedvelték a felhasználók leginkább.

Gyorsaság, megbízhatóság, és mindenekelőtt egyszerű kezelhetőség. Három kulcsfontosságú jellemző, amelyeket joggal várhatunk el egy mai okostelefontól. Hogyha ehhez még szemre is tetszetős design, kisebb önsúly, továbbá praktikus vékony forma is társul, az már csak hab a tortán.

Nemcsak magánjelleggel, hanem a mindennapi munkához is hasonló tulajdonságokkal bíró készülékeket szeretünk használni. Célszerű tehát a céges mobilflotta kialakítása során is azokra a darabokra koncentrálni, amelyek megkönnyítik a munkatársak életét.

Már csak az a kérdés, hogy egész pontosan milyen márkák és típusok kínálják ehhez a megfelelő alternatívát. A GSMArena által nemrégiben lebonyolított szavazás mindenesetre megfelelő támpontot nyújthat.

Mintegy 70.000 voks érkezett ugyanis annak eldöntésére, hogy melyek voltak a 2019-es esztendő legjobb okostelefonjai. Vizsgáljuk meg az eredményeket részletesebben is.

A tavalyi év legnépszerűbb csúcskategóriás mobilja

A prémium készülékek között végül a Samsung Galaxy Note 10+ bizonyult a legjobbnak. A válaszadók mintegy harmada nyilatkozott úgy, hogy a felső kategóriás darabok között egyszerűen nem került jobb opció piacra az elmúlt esztendő során.

Persze joggal adódik a kérdés, hogy milyen körülmények között lehet szükségünk elit okostelefonra? A Galaxy Note 10+, vagy bármely hozzá hasonló modell az igényes kialakítás, illetve a fejlett működés mellett egyfajta státuszszimbólumként is képes funkcionálni.

Akár mi magunk, akár egy vezető beosztásban lévő munkatársunk használja fontosabb tárgyalások alkalmával, a tekintély és a presztízs nem fog csorbát szenvedni. Sőt, a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületének tagjaként a vásárlást is kedvezőbb feltételek mellett tudjuk lebonyolítani.

A középkategóriás mobiltelefonok 2019-es sorrendje

A szintén meggyőző paraméterekkel bíró, ugyanakkor alacsonyabb belépési küszöbbel járó okostelefonok versenyében az itthon egyelőre még kevésbé ismertnek számító Xiaomi egyik büszkesége diadalmaskodott.

A Redmi Note 8 Pro győzelméhez nem férhetett kétség, ugyanis a voksok mintegy 51%-át söpörte be. Nehezen elképzelhető, hogy mindez csakis a véletlen számlájára írható. Milyen módon válhat hasznunkra egy hozzá hasonló készülék?

Habár erőfitoktatásra, vagy a magasabb státuszunk példázására kevésbé alkalmasak, a lényegesen alacsonyabb árukért cserébe a középkategóriás darabok sokféle módon könnyíthetik meg a munkánkat.

Ráadásul a kollégák is szívesen használják ezeket a modelleket, ugyanis a felhasználóbarát jellegük mellett egy esetleges véletlen sérüléssel, vagy elvesztéssel járó ijesztően magas költségek terhe sem nyomasztja őket.

A belépő szintet képviselő mobilok közötti 2019-es győztes

Amennyiben komolyabb létszámú személyzetet szükséges mobiltelefonnal ellátnunk, akkor már csak anyagi megfontolásból is érdemes szemügyre vennünk a belépő kategóriás változatok kínálatát.

Ott van például az a Samsung Galaxy M20, amely a GSMArena felmérésében toronymagasan első helyen végzett. Egész pontosan a válaszadók 30%-a szerint nem lehetett nála jobb alacsonyabb szintű okostelefont kapni 2019-ben.

Mindenképpen a legjobbnak bizonyuló mobilokat válasszuk a céges flottába?

Ahogy egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, a céges mobilflotta kialakítása során a költséghatékony működtetés döntő fontosságú. A gazdaságos fenntartásnak pedig a kedvező percdíjak mellett a megfelelő készülékek használata is részét képezi.

A bejegyzés írásával nem szerettünk volna reklámot csinálni egyetlen márkának sem, egyúttal a konkrét típusok vásárlására való buzdítás sem szerepelt a céljaink között. Mindössze arra szerettünk volna rávilágítani, hogy pontosan milyen készülékeket részesítettek a felhasználók előnyben a tavalyi év során.

A felhasználók részéről már bevált és népszerűnek bizonyuló modellek ismerete pedig lehetőséget kínál arra, hogy a munkatársaink igényeihez leginkább illeszkedő készülékekkel töltsük fel a céges mobilflottánkat.