Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Rólunk mondták

A hosszú távú és megbízható együttműködés nagyon fontos szempont a cégünk életében. A Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével a lassan 10 éves együttműködésünk során mindig maximálisan elégedettek voltunk. A szolgáltatás minősége kiváló és örömünkre szolgál, hogy egy ilyen fiatalos és remek csapattal dolgozhatunk együtt, akik mindig naprakészek és elérhetőek. Az egyesület kiemelt mobilkommunikációs kedvezményével éves szinten legalább 500 000 forintot spórolunk, ez az összeg a közel 10 év alatt 5 000 000 forint körüli megtakarítást jelent. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek az egyesületet.
Juhász Lóránt
Délút építő és bányászati Kft.
Az egyesületen keresztül az üzemanyag kedvezményeket vesszük igénybe. A legpozitívabb jelzője az együttműködésünknek a jó kapcsolattartás, valamint maximálisan elégedettek vagyunk az árakkal. Mi több 100 000 forintot spórolunk meg egyesületi tagként éves szinten, így mindenképpen ajánljuk a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.
Bartucz Tibor
PROBART KFT.
3 évvel ezelőtt kutattuk, hogy melyik az ország legjobb mobilflottája, így jutottunk el a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületéhez. Szerintünk az MKKVE a legjobb áron dolgozó flottaszolgáltató. Szeretjük, hogy az ügyintézés gyors és rugalmas náluk. Nagyon hasznos, hogy félévente átnézzük és optimalizáljuk a tarifacsomagokat. A cégcsoport havi szinten kb. 150 000 forintot takarít meg egyesületi tagként, ez éves szinten 1 800 000 forint. Szívesen ajánljuk és szoktuk is a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.
Rédei Szabolcs
Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
Cégünk 5 évvel ezelőtt egy ajánlás útján találkozott a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével. Az elmúlt időszakban egy igazán megbízható partnerként ismertem meg őket. Egy olyan egyesületnek, aki több cég közös érdekeit fogja össze és érvényesíti azt a szolgáltatóknál úgy, hogy a lehető legjobban járjunk. Ami nekem nagyon szimpatikus, hogy rugalmasak és mindig gyorsan reagálnak. Mindig kaptunk segítséget, ha valamilyen gondunk akadt. Mi a kedvezményes mobilkommunikációt és az üzemanyag kedvezményeket vesszük igénybe. A percdíjakkal tökéletesen elégedettek vagyunk, és az is nagyon szimpatikus, hogy készülék kedvezményeket is biztosítanak a számunkra. Meg sem fordul a fejünkben, hogy más szolgáltató ajánlatát megnézzük. Az üzemanyag minőségével voltak problémáink korábban, ami kihatott a gépjárművekre is. Jelenleg egy sokkal jobb minőségű üzemanyagot szerzünk be az egyesületen keresztül, és éves szinten kb. 250 000 forinttal fizetünk kevesebbet egyesületi tagként. Szívesen ajánljuk mindenkinek a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.
Csonó Tibor
Duna Italkereskedő Ház Kft.
Személyes ajánlás útján találkoztam a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével és nagyon jónak tartom az MKKVE alapötletét. Tevékenységüket folyamatosan bővítik. Jelenleg a mobiltelefonos flottánkat, és a céges autó flottánk üzemanyagkártyáját biztosítjuk az MKKVE palettájából. Az első gondolatom az egyesülettel kapcsolatban az, hogy mindig, minden helyzetre találnak megoldást a munkatársaik. Sikerült egy személyes együttműködést belevinni egy B2B kapcsolatba, így többnek érzem magam, mint egy ügyfél a sok közül. Azt gondolom ez egyedülálló! Kiemelten szeretném megköszönni a segítségét munkatársaiknak: Kun Editnek és Szűcs Zoltánnak. Gyors, pontos, lelkiismeretes tevékenységük példaértékű. A vállalkozásunk havonta nettó 100 000 forint feletti megtakarítást ér el egyesületi tagként. Mindenkinek ajánlom az MKKVE-t.
Néráth Károly
LENERGY MAGYARORSZÁG KFT.
Az egyesületről már több helyről hallottunk, amikor úgy döntöttünk, hogy mi is csatlakozunk hozzájuk. Nagyon rugalmasak és segítőkészek a munkatársaik, mindig gyors és kielégítő válaszokat kapunk a felmerülő kérdéseinkre. Bármikor, bármilyen jellegű problémánk is volt, még lehetetlen időpontokban is, mindig készségesen álltak a szolgálatunkra. A mobilkommunikációs költségeink csökkenő tendenciát mutatnak, éves szinten 100 000-es nagyságrendű megtakarítást érünk el egyesületi tagként. Természetesen szívesen ajánljuk a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.
Kohlmann Róbert
Kajári és Fia Csomagolóanyag Gyártó Kft.
Amikor meghalljuk, hogy Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete, akkor mindig a gyorsaság, rugalmasság és a precizitás jut az eszünkbe. Mindig mindent könnyedén elintéznek. Mindenképpen ajánljuk az MKKVE-t.
ÓNTE Nonprofit Kft. munkatársai
ÓNTE Nonprofit Kft.
Egy ismerős ajánlása útján találkoztunk a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével, aki bemutatta az egyesületi tagság előnyeit. Számtalan új lehetőséghez jutottunk az egyesületi tagság kapcsán, maximálisan elégedettek vagyunk és konstruktívnak ítéljük meg az együttműködést. Mi a kedvezményes mobilkommunikációt emelnénk ki, amely nagyon megbízható, magas színvonalú szolgáltatás. Nagyon szimpatikus nekünk, hogy folyamatosan, akár naprakészen értesülhetünk, hogy cégünknek milyen új lehetőségeket lehet kihasználni, amivel kézzelfogható megtakarítást érhetünk el. Legutóbb a dolgozóinknak vásároltunk kedvezményes telefonkészülékeket, a megbízhatóbb, eredményes partneri kapcsolattartás érdekében. Szívesen ajánljuk az MKKVE-t és meg is tesszük, ha alkalmunk adódik.
Simicz Henriett
N-System Távközlési Kft.
Több mint 2 éve vagyunk tagja a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületének és a rendkívül kedvező mobilkommunikációs szolgáltatásukat vesszük igénybe. Szerintünk az Egyesületre a hatékony kommunikáció, a rugalmasság és a kedvező ár a legjellemzőbb. Rendszeresen ajánljuk az MKKVE-t a környezetünkben.
Papp Zoltán
Naturtex Kft.
Jelenleg második éve használom a mobilkommunikációs szolgáltatást. Ez idő alatt kb. 200 000 Ft-ot spóroltam. Az itt dolgozó munkatársak is nagyon segítőkészek, gyorsan nyújtanak megfelelő segítséget. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Deák László
Kerekegyháza - üveges/asztalos
Örülök, hogy az Mkkve egyesülettel megismerkedhettem, amióta áthoztam hozzájuk a céges és privát számaimat a telefonszámláim egyharmadára csökkentek. Korrekt, gyors ügyintézés, szakmailag felkészült ügyfélszolgálat. Profi szolgáltató, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Sashegyi Árpád
Időzóna Óraszalon