Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Magunkról

Nyerges Gábor

Üdvözlöm oldalunkon, Nyerges Gábor vagyok a Magyarországi Kis-és Középvállalkozások Egyesületének elnöke.

Tevékenységünk 2006-ban indult útjára azzal az egyszerű céllal, hogy alapító tagjaink aktuális beszerzéseit optimalizáljuk. Mondanom sem kell, hogy az alapításunk óta eltelt idő, valamint a válság, szemmel jól láthatóan megtizedelte a Magyar vállalkozásokat. Mindezek ellenére, korán csatlakozó tagjaink összetétele jelentősen nem változott.

Véleményem szerint elismerést érdemlő sőt önmagában egy jeles bizonyítvány, ha valaki a tevékenységét a válság előtt kezdte, és még ma is műveli azt. Sokak számára rámutatott ez az időszak, hogy érdemes beszerzéseikre odafigyelni. Nem feltétlenül az árra gondolok, hanem az egyéb szerződéses feltételekre is, melyek egy nem várt esemény alkalmával veszélybe sodorhatják létezésünket. Ezen felismerés következménye, hogy tagjaink létszáma az elmúlt években több, mint 1 000 vállalkozásra bővült.

Kezdetben talán nem is sejtettük, hogy milyen jelentős tevékenységbe fogtunk, de az elmúlt több mint tíz év tapasztalata és tagjaink megnyugtató visszajelzése igazolja, hogy tagjaink gazdálkodásában, jól mérhető eredménye van munkánknak. Jelentős megtakarításokkal, jelentős volumen beszerzését koordináljuk. Közreműködésünkkel a beszerzett szolgáltatások ellenértéke, éves szinten meghaladja a 2 milliárd Forintot.

Sikereink abban rejlenek, hogy tudunk egy szervezetként, egy közösségként dolgozni és döntést hozni. Ez egy olyan előny a beszerzések területén, amely jól felfogott gazdasági érdekeinket szolgálja és csak az igazán nagy vállalatok vagy cégcsoportok képesek ezt megvalósítani. Célunk az, hogy a magyar tulajdonú kis-és középvállalkozások, tevékenységünk révén olyan jól szervezett. és hatékony beszerzéseket tudjanak eszközölni, mint a "nagyok".

Amit munkánkkal az ön vállalkozásának is kínálunk:

  • Kézzel fogható megtakarítások
  • Nagyvállalati megoldások a kis- és középvállalkozások részére
  • Céges lehetőségeken túlmutató megoldások
  • Az ország határain túlnyúló kedvezmények
  • Egy folyamatosan bővülő, komoly gazdasági potenciállal rendelkező egyesület tagjaként mindig a legkedvezőbb feltételek mellett vehet igénybe nélkülözhetetlen szolgáltatásokat.

Egyesületünk tagjaként, egy olyan tevékeny közösség része lehet, amely folyamatosan keresi és használja az új költséghatékony szolgáltatási megoldásokat. Komoly helyzeti előnyhöz juttatva ezáltal az Ön cégét, cégeit.

„Minden cég hoz valami rendkívülit ebbe a világba és mi segítjük azt kiteljesedni.”

Weboldalunkon megismerkedhet az általunk képviselt beszerzési területekkel, tájékozódhat ezek mibenlétéről és jelezheti igényét, ha úgy érzi érdemes ezek bármelyikén együttműködést kezdeményezni. Ajánlataink legtöbb esetben egyediek, így kérem ne habozzon segítséget kérni szakképzett kollégáimtól, hogy a szükséges információk fényében a legmegfelelőbb lehetőséget kínálhassuk az Ön vállalkozása számára is.

Nyerges Gábor
elnök