Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Nagyvállalati megoldások kis- és középvállalkozások számára!

Kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk

Kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunk
Egyesületünk kiskereskedelmi és nagykereskedelmi üzemanyag szolgáltatást is biztosít a tagjai számára. Bejegyzésünkben a kiskereskedelmi üzemanyag szolgáltatásunkat szeretnénk néhány mondatban bemutatni. Az üzemanyag költség és az ehhez kapcsolódó adminisztráció megdrágítja és megnehezíti a vállalkozások életét. Beszerzésünkön keresztül, Ön egy egyszerű és kényelmes szolgáltatást használhat, mellyel nem kell többé a számlák begyűjtésével vagy a kutak eltérő áraival foglalkoznia. A kényelmen túl ez a szolgáltatásunk a piaci árakhoz képest jelentős megtakarításokat is jelent partnereinknek.

A szolgáltatás célja, hogy a vállalkozásában a gépjárművekhez kapcsolódó kiadások legjelentősebb részét egy kézben tudhassa. A rendszer használata által lehetősége van a tankolások kontrollálására, elkerülve a készpénzmozgást, és nagyban leegyszerűsítve az adminisztrációt. Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzemanyag jelentős költség tényező egy vállalkozás életében, így az általunk kínált rendszer természetesen nem csak a folyamatok tekintetében nyújt előnyöket, hanem nagymértékű megtakarításokat is eredményeznek tagjainknak. Szolgáltatásunk további gyakorlati előnye, hogy a kedvezményrendszer kútáras és listaáras elszámolásra is alkalmazható.

A listaáras tankolás előnye, hogy az ár kiszámítható, független az adott kút területi elhelyezkedésétől. Ezzel a konstrukcióval az autópályák mentén, nagyvárosok frekventált közlekedési helyein található üzemanyag állomásokon is az általánosságban kedvezőbb mindenkori kiskereskedelmi listaár az elszámolás alapja.

Routex tankolókártya használatával literenként akár 10 Ft árkedvezmény is elérhető! Az árengedmény mértéke a fogyasztás függvényében alakul!

A kártyás tankolási konstrukciónk előnyei

  • Készpénz nélküli tankolás utólagos fizetéssel
  • Azonnali kedvezmények minden üzemanyag típusra
  • Országos lefedettség, kiterjedt európai töltőállomás hálózat
  • Jól kontrollálható, online, valós idejű kártyamenedzsment (Fleet Online service)
  • Egyszerű gyűjtőszámla
  • 10 % kedvezmény a gépi mosás áraiból
  • Egyedi üzemanyag kedvezmények külföldön is
  • Supershop kedvezmény 1 liter = 1 pont = 1 Ft

 Kérje tankolókártyás ajánlatunkat vállalkozása költségeinek optimalizálására!